Дали имате порачувано од оваа страна и искуство, конкретно сум заинтересирана за тоалетна маса [ATTACH]
Тогаш подобра опција ми е кога редам чорапи и пеглам, посебно пеглањето ме смирува :D, со релакс музика со слушалки во уши :D Кој како знаеме се...
I nema info vo avrm ke cekame najverojatno da pominat site grupi
Ми требаат перници за спиење големина 50*60цм, каде можам да најдам?
Јасно ми е да, од таа причина и лани цела зима не давав ништо освен Ц, Д и Омега. Еден мултивитамински и Б комплекс испи откако фати сипаници и...
пиши ми приватно можам да ти пратам слика што ми имаат они испратено какви се цените, ама тие цени се пред една година сега дали се сменети не знам
Vo trer ili cetvrti semestar go zapisa?
Искрена да бидам јас веќе бев спремна да завршам и на царски поради случајот. Ама докторката рече да почекаме мислам дека ќе спушти рака и ќе одиме...
Каде се денес протестите и од колку часот ?
Ги фаќа период кога почнуваат да прибираат. И моето бира, а се јадеше. Со анимации молби ама се јадеше. Инаку јасно ми е зошто се мислиш да даваш ама...
Ова bubbles kids бил некој да каже искуство за роденден и од каде може да нарачам само поховани даски
Дормео Сиена ми ја препорача другарка и ќерка ми ја бендиса. Малку мислам дека може да е висока за помало дете ама ќе видиш
Да, таму бевме веќе 3 пати
Мојата е веќе скоро 15 месеци , искрено не сум ја мерела ама кога бевме на ортопед рече од септември почнувај со 4 капки пливит Д , ќе ја однесам во...
Здраво моментално конкурирав за правни студии, би сакала да прашам ако некој има искуство дали се исплати?
Следно дај му блокмакс,јас кога не ми спуштале висока со еферангал или друг парацетамол давам блокмакс,ама почекај штом е ладен дали ќе се загрее па...
Ние со мм се чудевме и прочистувачот не детектираше а мириса кога отвараш врата од балкон. :bug:
Кога те читам како за детево мое да пишуваш, ама можам да кажам дека малккууу е поразбран за улица не оди без да ми даде рака ама на сите останати им...
Да да, кај нас е вака веќе некое време. Порано воопшто не се мислев што ќе готвам зошто знаев дека сѐ се прифаќа. Сега ручекот се врти околу тоа што...
Оддели ги имињата со запирка.