Пази прозори на будност и дури крати и ги ако и се кратки дремките, ние така издржавме некако. Еве сеа и петти скок слично тераме некои денови. Ако...
Гледа некои видеа на YouTube, па од нив можи да се плаши??? Кај моево имам заприметено така зборување во сон, викање, др ден ќе му кажам и го...
Здраво. Мене пред еден месец ми беше откриена леукоплакија исто. Причината не ја знам, но веројатно и цигарите имаат улога а јас сум пушач. Утре имам...
7мл парацетамол 6 мл блокмакс А има и блокмакс форте од него 3мл . Јас давам од форте сега бидејќи помалку количинки е, имаме проблем со пиење...
Кај мене има денес
Ептен те разбирам исти сме ссекое сабајле
Кај нас 4ти скок удри на денските дремки. Точно 30 минути спиеше :whew: На 9 месеци има некој скок или регресија? Бебе почна да се буди ноќе на секој...
Една година е. По кенкање, знам дека и се спие, отприлика кога е време за спиење. И смирена е пред да спие некогаш. За друго се е на тепка. Или ако...
Е ова ти е. Колку и да мислиш дека си преминала преку тоа потсвесно работи. Истото го преживеав јас со свекрвата за првото ,ден денес јас се...
Ужас е мал збор за скоков, ќе пројде само роа можам да ти кажам. Ама стварно биди среќна за вечерното спиење, иначе на пола саат се будат.
Девојки ми остана една кутија Ферона, неколку утрогестани и 15 клексани. Ако некоја е заинтересирана нека ми пише да се договориме.
Ме збуни оваа, интегрална каша од гриз :| така пишува, сте давале? Некој го има донедено првпат видов сега шо е :D[ATTACH]
Да не има кај некој денес?
Здраво на сите. Го мерам нивото на шеќер во крвта, но утринските вредности на гладно ми се над 5,2, најчесто во интервал 5,4-6. Докторот ме...
Да, дневните и се ептен кратки и само во раце заспива. Пола саат е добра после кенкање, плачење…
Со синко да, секогаш знаев што сака, сите се чудеа и ми велеа “секоја чест, како можеш да го разбираш, бебе е”, штом заплачеше и ме прашаат што сака...
Топла препорака ;) [ATTACH]
За коментарот на две недели се помирив, тогаш во моментот не можев зошто хормоните си го прават своето ама на крај ја отерав во пм во мојот ум и сега...
На последното мерење дома беше 14.200/300
Јас го имав зелениот,мене не ми одговараше, ми направи подкожни бубулици под пазувите.Го фрлив.
Оддели ги имињата со запирка.