Што сторија бе за Скопје? 18 кандидати? Па за државава толку кандидати за претседател немавме.
Последно кога бев земав едни органски доматчиња мислам од Едека, мирисаа како татко ми тие што ги одгледуваше на времето ..ако не и уште поинтензивно...
Кога одиме за Мк дури и обично кафе од тука си носиме, па и уште некои работи да не ги бројам сега.
Јана
Почнав да пијам, ми измерија и грло, и тоа е во ред, нема никаква промена. Исто и јас се случува да неможам ни да одам. Само ми кажаа повеќе да...
Леле некако ич не сум мирна од вчера, а и неспиена:whew: некако од вчера осеќам како послабо да е активно бебето. Имам закажано контрола следна...
јас бев во 5,6 и 8ма дека така мораше и беше се вагинално. После од 12та абдоминално ама и цервикс ми мерат вагинално.
Јас имав голема болка од лева страна во 20та недела, во линија од препонот нагоре кон стомакот, (после тоа болката во препоните ми остана). Дури еден...
Nekoj gi dobi na broevite za nie sto polozivme dali licencite se pusteni?
Илијана
Прв скрининг се мери нухална транслуценца (вратна бразда), присуство на носна коска, се гледаат органите дали се формирани и на место, се мери...
Првото дете ми беше така, не сакаше гласна музика, не сакаше кога викаат децата, едноставно му сметаа гласни звуци, ама одеше бидејќи немавме избор,...
Ја пример ке дадам 30.08 имав последен циклус 22.09 вечерта фактички 23 имав еден однос и тогаш останав бремена Значи не секогаш 13 14 15 16 ден е...
Прв, втор, трет скрининг што е уствари може ли некој да ми објасни? Збунета сум бидејќи кога ја прашував д-р ми кажа дека прв скрининг е уствари...
Членката пред тебе друго збореше. Затоа прашав како е тоа можно. 'во било кое време може да останеш трудна' и 'во било кое време може да овулираш' се...
[ATTACH]
Треба да пробам со помалку смеса да ставам, јас скоро до горе ги полнам. Со лажица за сладолед ставам
Ај лубеницата е океј ама Хрватска, домат, крастајца, брокула, карфиол ужааас над ужасима. Не да е пластична, едвај сум преживеала. Да јадиш без...
[MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.