Еве и јас сум настината само носот ми тече и цела глава ме боли од тоа... бебе како да грчи само посебно кога спие ама ми кажаа да чистам носе, други...
Ме збуни оваа, интегрална каша од гриз :| така пишува, сте давале? Некој го има донедено првпат видов сега шо е :D[ATTACH]
Секако дека има шанси,на бебе мое на 4+ почна да грепка минимално на допир да се осеќа за брзо излезе па после него уште еден. И јас сум извадила заб...
Да затоа и прашувам со чисто кравјо млеко дека се прави и е баш мрсно. Сакам да воведувам јајце ама ми е страв :| а многу ќе олеснува во оброците за...
Со варена ли жолчка почнувате? Дали да дадам домашно кравјо кисело млеко?
Јас на почеток кога дојдов дима после болница кога прашав доктор ми кажа аналгин може и парацетамол, ептен ако има потреба досега во скоро 8месеци...
Не се грижи за џабе се доаѓа во свое време. За некој ден ќе правиме 8 месеци и дури деновиве седи постабилно ама не долго, секој ден вежбаме и цврст...
Не знам кај да прашам, имам температура 38 и треска ми студи многу, освен омалаксана друго ништо не ми е... што да се напијам пиев парацетамол пред...
Се буди 8 8ипол деновиве и со тоа се пореметува се поместува се во текот на денот, а дс го будам сабалје за јадење некако не ми е не знам... од бебе...
Исти случај сме значи, не знам што да правам со доењето измеѓу оброциве ми е страв да не ми се направи маститис. Цица па доручек па ручек па да цица...
:?:
Мајки вие што имате воведено доручек ручек а и доите на колку време ви се оброците редослед може ли да ми кажете после оброк кога цица
Луѓе дај бе доста се шири темава за глупости и се едно исто се повторува, со денови веќе:drunk:
Има денови како денешниот кога не знам што со себе дур тера бебе дремка. Спие саат ипол два сигурно, ручек имам, се е средено низ дома, перална...
Среќен роденден на ќерче, жива здрава голема да расте, секој ден да ве радува а вие да уживате со неа :l: Имајте најубава роденденска забава :inlove:...
Каков гел ставате? Јас досега не сум ставила а деновиве има периоди кога плаче баш како што опишавте, жално со солзи се зацрвенува... давам глодалка...
Не се расипуваат така? Свеки имаат домати да и кажам да стави во некое тегленце за зимава. Спремате нешто друго за да замрзните од овошје и...
Прашувам не знам што да правам и по секое размислување си кажувам дека сам ќе си изостави дремка или ќе наголеми прозор на будност. Еве сабалје стана...
Ве читав за дремките ние сме 7++ има 3 некогаш 4 дремки зависи кога ќе стане сабалје. Прозор на будност 2ипол часа едвај, се прозева се тегне како да...
:rofl: :D он ништо нешто излезе муабетов Шо била работата(facepalm) демек шо има да заклучува луѓе во години се не треба клуч да постои во нивна...
Оддели ги имињата со запирка.