[ATTACH]
@mareane биди среќна,полна со здравје и љубов...од срце само убавини ти посакувам :hug: Уживај во денот каков и да е,твој е :f:
До генерацијата е :lol:истото ми се случува и мене,денско време ништо ама затоа навечер се се подредува и средува :D Имав талент за цртање...
Ве фатив на муабет со вино,моето омилено :) Ептен ми е релаксација чаша две со гласна музика и седната во најудобната моја фотеља:D Пијалок кој...
@bittersweet прими сочуство...многу ми е жал,читам и солзи ми навираат. Бидете силни...:hug:
Толку многу сакам да знам одеднаш што се случило додека ме немаше ама време да читам се со ред нема.. Се надевам дека сите сте добро и на број и дека...
:bandit:
Пеперутки во стомак како првите денови,како првиот месец,првата година и наредните исто така.Пеперутки за сите битни моменти поминати...
Преубави се ич не се сомневај :wasntme::angel: Јас како и обично време немам за ништо,а ме чека 2ра смена :doh: Имајте убав викенд:f:
[ATTACH] Стандард тесто за кифлички. Се расукува поголема кора се премачкува со кечап,оригано и се додава рендана салама и кашкавал.Се прави како...
Го погодив муабетот со патиките дојдов на време :D сум ги пуштила на 60ка да вртат (facepalm) да се исушат ќе ги пробам ама некако на изглед како...
Црна овца, лоша...се си :D и најважно од се е : ама другите што ќе кажат, мора да е така како сите што прават :|
Не сум спремна и јас за бебе, мислам дека никогаш нема да бидам :D да беше само до мм сега сигурно и со 2ро ќе бев бремена :rofl: Се налевам со вода...
@vitamina @mareane :inlove::mm:
Христос се роди... Среќен Божиќ ви посакувам. Живи здрави сите па за секого по некоја убавина :-) Денот го преспав, се разбудив во 10 и пак легнав...
Ставаат епизоди од 3та сезона после емитување на Тв. Ја гледаме и ние, Таљат и Томе ми се најјаки:D
Добровечер друштво :-) Не сум шкртнала ништо во новата а ве читам :-) Нека ни се среќни празниците живи и здрави сите и догодина побројни. Честитки...
[ATTACH] [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.