И јас многу се изненадив за Есма,не ни знаев дека е во болница и дека здравјето и е нарушено,навистина шок е кога не си во тек со случувањата. Нека и...
Никој нема право да ме распрашува и да ми соли памет што и како. Никој нема право да ми наметнува мислење и да ми прави рачун како поминивам и што...
Во Веро Џамбо има ли книжара? не паметам дали сум видела до сега :$ т.е мислам дека нема ама пак да прашам :D
Не дали смрди (facepalm) Излеговме прееска се враќам дома по 2 саати шетање,смрдам цела на чад и коса и алишта и се ,како пред некој оган да сум...
Може и 2 ама нема :|
Како што кажа Сесил исто и јас.Ни мразам ниту пак сакам мачки.Дома чување нема шанси во никој случај. Да ги гледам и сликам океј ама да играм си нив...
Само кафе друго ништо :|
Е така де мора да има некој,одамна не сме се начекале 3та ај може и друг некој ќе се пријави :lol:
И шо сеа заспавте сите :?:
Не разбирам која е потребата од ваква тема :| нека има :D
@Ariel убаво да си поминеш вечер,да се изнаскокаш посебно на Џајковски. Те поздравувам со една слика од пред 4години од истиот настан :-) [ATTACH]
Колку неможам да го поднесам мирисот во месара тоа е чудо :| Толку тешко ми мириса живото месо неможам 1минута да издржам внатре. Чекав ред 5минути...
Па нели се шегуваше де :?: :rofl:
Поздрав назад до @DVAANGELA [ATTACH] И враќам голем поздрав до @Ketchup :hug: [ATTACH]
Секако дрка мнозинство одлучува да беше еден што одлучува ќе беше по друго :D И јас номинирав машки член баш затоа што ги 'дискриминирам' :)
Навистина не ми е важно кој ќе победи,ама мислам дека машки член не треба да биде -точка. На женски форум машки член победник,глупости.Сите...
Јас имав најубав роденден кога полнев 19 години :angel: Организација,изненадување,друштво,торта се се тип топ,вечно ќе го паметам моментот од тогаш....
Да проверам најубаво ќе биде,не во трговски :D
Вип работи ли денес?
Кога најмалку очекувам тогаш најмногу се опушташ :inlove:
Оддели ги имињата со запирка.