[ATTACH]
Zdravo decki, imam bebe od 27 dena jademe kombinirano hip so moe mleko bidejki ne faka grada se molzam i nemam dovolno mleko moram da i kombinjram....
Како сте задоволни од балзамите за усни, конкретно овие [ATTACH]
Не бе има озбилно има наврнато Доста високо местово е Којзнае каква ќе биде..
не верувам ова е некој бран, од следнс недела пак ќе е 20степени
Абе снег врне? :?: Или ми се чини.. Мада овде кај шо сум е високо, па не би ме чудело Дали ќе иаме конечно права зима годинава? :wasntme:
[MEDIA]
Isto
ДАЛИ МОЖЕБИ ЗНАЕТЕ КОЈ ДОБРО РАБОТИ СО lumineers?
Есенски дожд со зимска температура :rain:
Пробано исто е, не сака ни во јадење замаскирано да го види, а не да го пие. Налет.
Ова од жена напишано? Ако некоја сака да биде трад вајф, слободно, ама нека не продава вакви приказни. На бабите наши им било супер бе. Имала време...
Прати ми го мене на порака, скриј име и институција. После мора са се провери за непотребни интерпункциски знаци, слободни места и сл правопис,...
Во Германија живееш? Мене овие ми ги препорача бабицата и овие и ги ставав уште од втора,трета недела. Не секој ден за да не направат мрзливи црева...
Да бремена сум и сум на породилно сега.Дали сега додека сум на породилно можам да сменам
Цело вмро е за на Голи Oток. Левица се тролови чиј интерес не е да дојдат на власт, туку пратеничката плата на неколку души. Не би ме чудело ако...
Ако првото е такво, второто е скроз поинакво, а 4г разлика е најидеална хахах
После 4-4,5 години. После 5г дефинитивно има разбирачка и се помалку испади. 3г период е катастрофа и јас така ќе ти кажам
[ATTACH] [ATTACH]
Шокола е ?
Оддели ги имињата со запирка.