Offtopic ама блазесиви што носите 36ка какви попусти може да фатите, ние со 38ца поретко.
Мене искрено на пролапс ми звучи ова. Јас имав/имам исто и сите ме убедуваа дека така требало, па од што си шиена е, викам, не дечки нешто не е во...
Ааа мисли си ти :rofl:
[ATTACH] dali nekoj znae kade onlajn moze da najdam nekoj shto izrabotuva vakvi po zelba i da prakaat po kargo?fala
Јас не сфатив... и под 22 евра ддв има и над 22 евра ќе има ддв?
Јас мислев дека сите женски по малку јадат. :?:
како беше? :) И дали идевте со партнер или само жени?
Жално што немат онлајн купување
Дојдов да се пожалам... добро бе мајки само јас ли толко лошо се чувствувам како родител. Многу ми е тешко, немам воопшто време за себе буквално 24/7...
Јас бев во Јуни
Иако законот е поднесен, поради локалните избори сè уште не може да се гласа. Очекувањата се дека ќе биде усвоен во средината на ноември, а ќе стапи...
Нема Најефикасно средство за бигор на фармаси ама и со тоа си сака стругање и тоа повеќе пати Од 1 2 пати не испаѓа
Они го вработиле џипити на сите можни позиции освен цео:D Не прашујте од кај знам. Вчера ќерка ми покажува некој риал тајм преведувач, сите светски...
fala ti mnogu a kako se vikase? ne mozam da im najdam kontakt broj
Кај мене достс е малку исправен да го поддржам и да не е преку рамо си ждригнува без проблем амаа ние не сме имале проблем уште ептен мало кога беше...
Па ако ти е матична 500 со ехо, јсви се прашај дс не те излажам те молам :)
Што ќе се случи?
Биодерма имс ли попусти некаде?
Провери во NewYorker
Здраво мајки што може да се напијам, имам стомачен вирус а дојам. Од линекс само не ми поминува, дсли може фурал да се пие?
Оддели ги имињата со запирка.