Здраво, мојот доктор на почеток на бременост ми даде метилирана фолна (подобро била таа) немам правено испитување за мутации. Вака е сигурно дека ке...
Како се става анестезијата? На овој термин јас мислам дека помислија луда дека сум. Цел ден бев изгубена. Се чувствувам виновно. Кој го купуваше...
И @Adidas888 Имате во ,,сакаш" предизвик за 120цм палачинка :rofl: Морав 8)
Офф те чекав секојден да пишеш, до последно имав надеж. Трнлив е патот за нас, но се надевам на крај ќе испадне како што треба. Зборови за утеха не...
Епа јас како шо читав по нетов и бешиката ми е спуштена и ректоцеле имам. [SPOILER] не се подмочнувам до сеа ич а со големото до кај 5-6 м од пораѓај...
Ќерка ми беше иста,ни ги препорачаа Биозин таблети,во Бугарија ги има само,иамаат колострум,бета глукан,ехинацеа и цинк.Откако почнав да и ги давам...
На сите им е тешко, ама буквално на сите. Кој ќе ти каже дека не му е, те лаже. Полека ќе се навикнеш или мој совет е да се препуштиш на хаосот,...
На https://fragrance.mk/product-category/akcija/page/2/ има попусти на парфеми.
Да,помагаат,од билки се и јас ги имам користено одамна,регулираат и циклус и мене ми помогнаа,после нив кога ги користев останав бремена. Скроз те...
За сите пратки од странство ова ќе важи, така јас го разбирам. Наводно да се заштителе домашните компании и производство и така ќе имало поголема...
Хистологија 1 и 2 може да се полагаат заедно во јунска и септемвриска сесија или мора прво да е положен 1?
Како ќе се наплаќа даноков, во цената во моментот кога ќе се нарачува или при испорака? Ако се наруча од друга земја а стигне во мк исто ддв ќе има?
што се случи?
Ve molam za sovet. Stom dojde septemvri jas sum bolna zaedno so decava. Znaci ni prenesuva golemata od shkolo. Aj malovo fakja deka e malo, no jas...
Температурата треба да се менаџира, немојте да ја спуштате до 36.5 комбинирајќи два антипиретици освен ако е неопходно. Пример ако има 40 и по 4 часа...
[ATTACH]
Чистев со оцетот од ДМ што е помешан, не е чист оцет. Инаку ќе пробам пак со сјај и вода, фала ти многу
Да да читав и јас после тоа дека неколку пати ќе мора да се исчисти, фала ти
Јас сум 18+1, веќе полни осумнаесет недели. Кај и да е ќе се види полот, јас само онака прашав.
Оддели ги имињата со запирка.