Stignavme do nikoj ne me saka faza :rofl: do koga trae ova?
Pa proizvodot ako cini na primer 1200 den ddvto e vkluceno vo tie 1200. E sea racunaj kolku e 18 posto na 1200 i ke vidis kolku e stvarnata cena na...
CO2 laser za luzni od akni vo La Bellezza???? Iskustvo nekoj ve molam I opsto iskustvo za laserov vo mk ako ima nekoj praveno
Мојава на 9 м мед и даде. :x Скришум... Беше со татко ми кај моите оставена ќере на кратко, и дошла свекрвата. И кога татко ми излегол во двор да...
Ова е тотална лотарија.
Cestitki da se zdravi i zivi Kako se porodi prirodno ili carski, vo 35 nedela i koj den se porodi Koj doktor,dobro sto ne te prepratile na klinika za...
Izvod od maticni obrazec da popolni deka ne zarabotues odredena Suma I licna karta mislam deka Toa e toa samo proveri Pak za sigurno
Здраво девојки! Би сакала да прашам некои од вас кои што знаат што е perm curl да ми кажат кој салон во Скопје ја има оваа услуга.Ви благодарам...
Каде да се купи убав капут co волна / кашмир, што ќe топли ?
Плажа
Има ли фигаро кај нас нешто замена за Дајсон, само фигаро, од оние што прамен сам ја прави локната, не знам поубаво да објаснам. Нешто до 5000 ден,...
Моментално сум не вработена. Дали може да бидам осигурана под фзо, а и ќерка ми исто. Што документи ми требаат?
Штом се познавате долго не гледам причинс зошто би ти дал одговор на тоа прашање. Не често значи дека личноста е отворена да комуницира, дај му...
Wayward топ топ топ, 8 епизоди, мини-серија.
Не сосема, ама има нешто што ми се допаѓа. За што се зачлени на форумов?
Ти е гајле..пролазници имаме во животот сите ...еее ќе се смееш на муабетов за некоја година :)Гуд најт
На таквите му се враќа со копање дупка и сами да си паднат во неа. И јас работам со колеги и колешки и сите нови ко ќе дојдат гледаат да фатат...
Добро ништо лично само се надоврзувам на твојот пост. Ама навистина не ми е јасна оваа традиција ли е обичај ли е, децата да се викаат исто како...
Не мислев последици врз детето, туку општо како период ќе е турбулентно за семејството. Ако добро разбрав околу 2г е малата, нема веројатно ни да се...
Да, ама поздрава варијанта ти е обичниот амарант. @Noemi просо, киноа може да ти бидат основа на се наместо ориз. Е сега не згуснуваат како него, ама...
Оддели ги имињата со запирка.