од каде го имате купено ова гнездо?:D
Здраво, биохемија 2 од проф. Рушковска од каде се учи и што повеќе дава на колоквиуми?
не, мора полни 6 месеци
Кои факти ако можеш да ми посочиш конкретно за тоа што те цитирав бидејќи користеше доста примитивен речник и нагласуваше дека не бил еден од...
Ги гледам лицата на билбордите закачени да промовираат “подобра иднина” во општината, градот и државата. Гледам олоши, лажни насмевки, гледам...
Има рецепт за тестенини со цвекло и сирење
За во странство можно е, но кај нас не верувам. Ако има камера, одма ќе ја забележиш.
Пристрасни сме сите, бидејќи како помлада генерација имаме израснато со Днк, ги идолизираме ама… Ако размислиш со ладна глава, таму некаде на крај на...
Не е убаво таков пример да и даваш.
Хаха тоа е незконски и не е според заклетвата... Кој те излагал не знам ама не верувај на се!!! Додуша како што тргнал светов не е ништо чудно... Ама...
Не зборам за родителите. Јас зборам дека еве тука на форумот ама и околу мене бидејќи сите ме знаат дека смачена ми е политикава во државава ми се...
@bubemconia Да ги оставиме на страна ДНК за момент, оваа дивоградба многу одамна не требало да работи, многу одамна требало да биде затворена. Имало...
За такви работи (и ситница да е ) треба доктор а не собирање храброст.. Докторите се за тоа! Ако не дај Боже ситуацијата дојде што велиме нож до...
Нема во мк
Од тоа што гледам, ниту родителите на загинатите не се обединети. На протестите се цело време едни исти родители (и сè помалку и помалку). Истите се...
Џабе пишуваш тука. Тука сите се прават независни. А ако некој пишува против едните или против другите одма има ама овие барем ова направија или...
Потполно те разбирам. Не си единствена, многу луѓе се осеќале така и минувале низ ова. Би ти рекла да не се споредуваш со другите и да не се замараш...
@Sweetie444 Тебе околината ти влијае, ти ствара притисок и веројатно успеале во намерата да форсираш нешто што не е толку едноставно. Не е само да се...
Дечко, многу си забегано романтичен и нежен, страв ми е да не те расипам ако ти го форматирам мозокот на фабричко подесување :D
Да е Македпнецот така жучен на собири, простести, бојкоти ко што е силен на тастатура со името не го даваме и Солун е наш, како и мерење костени по...
Оддели ги имињата со запирка.