[ATTACH] Добив за годишнина од брак. :inlove:
Ќе мислам што сакам и тоа е мое право, може зборувам од свое лично искуство ама само да се набедува и да се убедува и зборува се за некој што има...
Мајки дали давате продукти што содржат сол пред 1 година? Гледам во состав во се има а нели викаат да не се дава првата година, како да воведам...
[ATTACH]
Новчаник Кармин Цигари Парфем Мастики Клуч Плус, минус додвам нешто.
Истиот проблем... Едвај додржува без врискање... Месец и пол е старо, почнавме со Аптамил 1 заради истиот проблем, мрза невидена не сака да се помачи...
Се што ти се има случено во животот, те има направено тоа што си денес. Силна, храбра и упорна жена која не се откажува и се има научено да се...
А, што да очекувате од држава каде директор на неурологија е снимен како шмрка недозволена супстанца и работи без лиценца. Од истата клиника...
Нема што да мислиш, отвори гугл и прочитај за болнички инфекции и предиспонираност, посебно кај луѓе што имале опсежни изгореници. Значи се инаетиш...
@Sweetie444 Ако ти е полесено и јас сум во раните 20ти години па и јас немам дечко, всушност и не сум имала врска. Имам една единствена другарка од...
Јас како што знам бојата е најбитна мирисот може да варира. Мислам дека штом е сенф жолта немаш простор за грижа ама пак прашај си
Да се вратам барем 4/5 години порано со овој ум!
Според новиот правилник, најмалку 3 месеци треба да има разлика помеѓу спермограмите, а најновиот спермограм да не е постар од 6 месеци. Штом имате 4...
Уморно
Веро Аеродром, ама ко да ги видов неодамна и во рамстор.
Хаај, њју мембер сум и јас (highfive)
Здраво, кај мене четврта неуспешна инсеминација. Разгледував потребна документација за ваучер за ин витро и пишува разлика од најмалку 3 месеци...
Dobro e sto veke pocnale da gi prakaat. Ima made.
Da
Оддели ги имињата со запирка.