[ATTACH]
Фала ти, дали можи да ми кажиш нешто подетално за испитите и за професорката по социологија
Оти ненормални? Тоа се баш зрели години за брак. Во овој случај годините се најмала пречка.
Ми стои така го користат останатите членови само за сушење , за жал не живеам во МК Леле да заборавив да напоменам Airwrapot е да
Јас давав Алгорал сируп, консултирај се со педијатар за него. Мојата не ждригаше, ама таков тивок рефлукс како со киселини имаше, и помагаше да не и...
Важна е, ама поважна е општата состојба на детето. Високи леукоцити, седиментација, леукоцити, нема шанси да не дадат никаква клиничка слика....
Пробај ја плавата на катрис, ја имам и таа користено, солидна е. Исто и на голден роуз златната би ти ја препорачала, не е водоотпорна ама многу...
Да, сум заборавила да пишам дека пие новалак Ар, и откако е на него многу ретко повраќа. Проблемот е што многу ждрига и мислам дека има болки пред да...
Па многу ми е гајле дали ми верувате, ама најбедно е да копате во 22:30 часот по слики, очигледно немате свој живот. Како што ми пиша една членка...
Имам, ми здосадува брзо и ми одмилува. Можам да одржувам тежина, ама за да симнам треба глад да осетам. Сега се држам до тоа да му покажам на мозокот...
Здраво дечки, Во план сум да го прашам инструкторот (некогашен член на комисија) кого и како треба да подмитам (и колку) за да не ме малтретираат на...
Пахаххахахаха омг
Има начин. Пиши ми у порака. Тука може да читаат од лотарија. Има да ја наклиниш толку неосетно со мањак, никој нема да те сумља тебе. @Raven22
Е Шведска е веќе друга димензија моабет
Да бидејќи сум на одмор. Да не е забрането да шетам? Не сум знаела.. сега знам. Извинете.
Живееш во Шведска а одиш во Малта нокти да ти прават?
Кој ви е проблемот? Погоре има милион слики сликани во салон мојава е проблем, и ви забоде очи. Расположени за провокации и кавги. Во Шведска живеам...
Леќа и таратур
Оддели ги имињата со запирка.