[ATTACH]
Денеска се консултирав. Ми кажаа дека нема проблем никаков. Дека рентген е на синусите и дека нема некое зрачење исто и за панорама. За компјутерска...
Не, вие си ги купувате.
На битпазар, Лулиште.
А дали некој знае кај можам да најдам вакви мали стаклени шишенца? Планирам да ѓи полнам со ракија пред секој од гостите да ѓи ставам. [ATTACH]
Дали кумовите ѓи купуваат бурмите на младите? Така имам слушнато, па прашувам да знам.
Башка отворив да прашувам за Буши. Знам дека во стара чаршија им е златарата. Сакав да прашам дали имаат убав избор на злато, ќе ми треба за брзо...
Значи многу троши... фала
Точно, затоа нема да се мажиш/жениш на 18г туку ќе си го истераш животот, ќе си искусиш многу ствари и ќе си се мажиш/жениш, да немора тебе во брак и...
Во општина Карпош сум. И си купив паркинг место фала богу. Бидејќи од Стевчо воопшто не сум задоволна не планирам да гласам за него секако. Центар...
Можеш нешто и од ова: Со тебе чувствувам мир што не сум го познавал порано. Твојата љубов ми е засолниште и светлина. Ти не си само љубов – ти си...
Фала ти! ♡ Нова е, Сноу Фејри Скраби, мирисот од таа линија ко шо знаеш на баблгам. Обичната Скраби е со мирис нели на Хани. Има и некоја друга...
Се е поинтересно од спиењето :D Јас дури не свикам не легнуваат, збеснуват навечер, буквално збеснуваат, играта тогаш му е најинтересна. А малово за...
@Stark Според мене, Напиши и краток текст зошто таа е посебна, што ја прави посебна, некои нејзини уникатни квалитети - бидејќи е нејзин ден, не...
Јес, јес, и да пружам и да добивам, сепак поубаво ми е кога добивам. :lol:
Пусто курчење да си дигнат самодоверба дека имале с*кс со МИЛФ па ајде ќе ти држи дипломатија дека е добар ебач. :D
Кажи ова на чист пудинг мириса :D ќе си ја земам и јас. Со здравје се да си користиш.:inlove: Значи зема и од прајмерот за коса , ќе кажеш како е со...
Јас докдов да чујам ваши искуства. Големиот има 14г, се дружи со деца по 2 год.помали од него. Играат фудбал, седат на клупите во паркот и сл. Негови...
Технологијата не не поврзува повеќе, туку не оддалечува едни од други, иако целта и е токму обратна , да не зближи
[ATTACH] [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.