Тогаш сигурно нешто погрешно правиш, а не дека Славица од комшилук те маѓепсала.
Да, со тие пари планирав и факултетот во иднина да го исплатам. Може и за свадбата ќе остане. И се тоа само за да имам материјал за Инстаграм. Ама...
Дали има нешто посвето од Бог? Само верба во Господ
Да ја напишам мојата приказна. Тие што ме знаат тука, знаат дека бев со многу високо ризична бременост. Од самиот почеток бев под стрес , па 6...
Битно став се има:D
Здраво Две 17 годишни девојки бараме работа како промотерки — најмногу нè интересира промовирање производи во молови или делење флаери, важно ни е да...
tuka si vo pravo.
Не е точно. При толку постигнати успеси , да тапкаш во место , сигурно не е твој личен неуспех.
Тој што верува во Бог , не критикува на празно.
Заљубен до уши-нудат врска,и не одат со други.Не знам што си чекала искрено
Не требаше да ми реплицираш. Не знам што се најде засегната и не ти требаше тоа со мајки терези. Инаку имам поголема сестра и поголем брат, па види...
Девојки каде се поднсува за еднократката помош за социјално, каде се наоѓа?
Мене вака сега во 9-ти скок ми прави. Никогаш не презаспивал на спална со мене, сега и пред спиење и ноќе откако ќе се разбуди вака ми прави. А, се...
А @zoki-poki како што прочитал си се оженил. Да не одам да копам низ форумот, колкава е жена ти сега?
violeta baby care течен детергент користела некоја?:)
Baby Bjorn kengur do 12kg teget, temen teksas 500den
Уште едно кратко прашање, од каде ја купи? Оргинално од нив или од другиве препродавачи? И ако можеш да ми споделиш отприлика која цена ја зема?
И јас би рекла во Вибер група да прашате само со родителите или ако имате познати од истата група, дали нешто забележале. Јас кога и да прашав некој...
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.