Не не, директно и мешам
Во Библијата пишува дека во јазикот е животот и смртта, можеш да убиеш со јазик, само што клетвата е како бумеранг се враќа назад па и неколкукратно,...
Jas gi pijam pregnacare, za sledenje kako sto rekov so ginekolog nemozam, zatoa sto rabotam 3 smeni, nemam sansi da se smenam so kolegite, za...
Др.Таше плодност, некако и од него и од ембриолозите сум премногу задоволна и од нивната стручност. Посветеноста исто од нивна страна и трето ин...
[ATTACH] [ATTACH]
Личности кои имаат самодоверба и немаат комплекси можат директно да се соочат со било кој додека оние кои патат од комплекси немаат храброст и...
Да откако го изгледав филмот Weapons, да. И ми е страв.
Јас би пишала прво во вибер групата и ако добијам одговор барем уште од една мајка дека и она има приметено слични работи, одма одам кај директор....
Да сум на твое место прво би исклучила биолошки нарушувања за неспиењето. Ако ги нема, би одела на психијатар на безбедна терапија за трудници, а...
Гледав денеска детално. Во Тетово Македонците имаат многу малку советници, во Гостивар Македонците бројчано се помалку, а советници освоиле повеќе,...
Dodeka ja ebam devojka mi da mislam na drugo?
Порано пред околу 10-тина гофини беше многу актуелна и многу ја користев. Запознав многу нови луѓе преку неа кога ја имаше опцијата SkypeMe.
Хахаха
Ne
Кај кој доктор ти беше 2 инф
Точно. Не мора да е во форма на : нокти, катанци и сл, и зборовите упатени праќаат енергија. Зли очи исто така. Клетвите многу имаат удел.
[ATTACH]
На фудбал
И рачунај дека се се партиски гомца тоа и дека и да бидеш гласна нема кој да ти слушне глас. Чисто за да се смири ситуација пиши во група
Нешто така без врска бев потресена минатите денови. Веројатно уште оти не се преставив во најдобро светло на интервјуто. И сабајлето се облакам да ја...
Оддели ги имињата со запирка.