од втора година натаму ќе ти бараат некои "професори". Прва година е формална за сите
Македонче: сакам промена во татковината. Истото македонче на секои избори: чекај да ги заокружам моиве. |( Кои твои, бе? Кои? Оние кои го продадоа...
Би разговарале за ноктите
Здрааво на сите! ми треба работа од дома,може и со влог моментално можам да вложам 50евра само да не е каталошка продажба,можам да водам страница да...
палачинки
Им зборувам на ист јазик, а они ме третираат како да сум им рекла нешто на странски. :^) А, бе имате очи. Гледате што држам и што правам. Јасно е...
епа може да се ѕирне деновиве, фалаа ти :inlove::D
Идат по две во паковање 850денари. Ако земеш три такви една ти доаѓа гратис. Што значи зимаш три плаќаш две. Мене 7 бодиња ме фатија 1800 што е скроз...
Повеќето не ја капираат темава..
Здраво дали мижете да ми кажете каде може да најдам електрична турпија за ноктиге бидејќи сама сакам да почнам да си правам. Фала однапред.
За пуштањето се сложувам, ретко се случува жена прва да се пушта, мали сигнали можеби, ама скроз отворено тешко, многу ретко, јбг во такво општество...
како се движат цените во h&m? :)
[MEDIA]
Сакав да кажам во смисла дека обично во повеќето ситуации, мажите се тие што се нудат први на жена, ретко која жена прва ќе му се пушта на маж. Иако...
Полесно? Извини мадам да се не вреџамо, у друштво ме викаат Здравко Чолиќ:rofl: Се шалам, веројатно е така ама пак зависи од многу фактори, а и денес...
Сутлијаш
Би пиеле кафе.
Здраво ,дали ја земавте и како си задоволна? Јас ја гледав оваа на беко дали некој ја има ? [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.