Mozam Mozes li nenaspana na rabota
Па и тие се амеби што се на бадијалџиска цицка, зато така. :)
Дали само кај мене нема интернет и тоа баш денес кога се изборите , ни програми?
Туку сега ми текна, ова се локални, шо има дијаспора да гласа, што му мења на некој во Канада кој ќе биде градоначалник на Долнени?
И мене ми е слатко, само се мислев рано некако уште во прво одделение. Не ни планирав нешто посебно да правам, затоа и ми требаше совет, дали е ок...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Бебето од утре почнува 10 недела. 2 месеци и 1 недела е. Нејќе ни да фати да цица плаче уште не ставено да цица. Што да правам не знам дали е скок...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Дел се поклон :inlove:
Тие што сте од Карпош, дали поднесувате и во општина и во социјално? Од каде даваат за второ дете?
8000 беше минимална плата ја качија на 22 000
Последниве две највише до сеа каснеа, преку 27 денa, што поради наводниот проблем со Елс, а и тој место да испорача, си решил да ги држи, па да го...
Imam Imas li ti
Каде на млечен поточно?
Za prodolzuvanje na stipendija vo poleto za slikanje indeks pisuva deka moze da se slika i studentska potvrda(ID), se misli na studentska...
Можаат ама првично преферираат високи. Сите.
Не сакам да пробам... не ме привлекува понизок едноставно... нема да се бакнувам со секој само за да пробам. И мојата замисла за прегратка не е така,...
Бебето ми е три недели, на адаптирано млеко сме. Од болница педијатарот препорача Новалак и тоа го користиме , но млекото некако ми мириса чудно. Се...
Не, јас немам сува кожа. Најверојатно од фарбањето или од менување разни шампони закачив првут и никако да го снема. Утре ќе одам кај дерматолог....
Не сме ја земале сѐ уште, се размислуваме и мислам дека стик правосмукалка ќе ни треба како втора опција, а пак ќе ни треба обична правосмукалка за...
За ваучерот се мисли.
Оддели ги имињата со запирка.