Има да, ако одиш рано сабајле ќе си најдеш се, инаку ретко да се најде. Косово викенд се сели во Солун и купуваат по 5 пара патики од човек. Левис...
Во "дискусии", поточно расправиите "тегни-туркај" сите се моногамни, а во темата Секс и во пп сите бараат другарчиња за тројки и бетер. Не ми е...
Kako da zakazam konsultacija kaj doktor Tomislav? I dali moze da mi ja reshi i devijacijata bidejki kako sto procitav Tomislav e plasticen hirurg a...
Катастрофа со излезеноста, сега накај 5ч ќе почнат да звонат кај сте шо сте.
8++ Д: мултигреин на хипп со јаболко и слива Р: компир, грашок, модар патлиџан, малку лукче и путер У: пола банана В: палента и јогурт
Факт е дека се потекнува од дома и начинот на кој сме воспитувани ..некои семејства се позатворени а некои се поопуштени ..моето досегашно искуство...
@BellaBibi , од каде чизмите и цена?
[ATTACH]
И на клинички колку се плаќа?
Најнормална работа е женските да сакаат повисоки мажи, не знам зошто воопшто тука членките се оправдувате и објаснувате. Тоа е чиста биологија,...
За операција птеригиум, на клинички центар кај д-р Дума, или во Промедика? Препорака?
Никогаш до сега не сум гласала, уствари можеби само еднаш одамна исто за градоначалник мислам беше. Не ми се одеше, ама бев и гласав за трета опција.
У кој век живеете, женско не смее муабет да направи со машко одма имало нешто (facepalm) Саудиска Арабија ко да сме.
Примарк, 20 евра. Само долу е со ногавички сакам да го пресечам за да може да стапнува..
Се молиме и двајцата да успее. Се нафати нормално зашто и двајцата сме ненаспани, мора да се бара чаре.. Он работи трета смена па следниве две ноќи...
Реално многу мал процент гласа од дијаспората а вака во бројки се многу никогаш нема 1 800 000 да гласаат а вака ако гласаат само државјани на мк 1...
Не фала... се ќе си правам сама. И ќе готвам и чистам се... :D секако тоа цел живот сама го правам. Не сакам никого да потценам да се разбериме....
Тотално те поддржувам од збор до збор на место кажано..во наше време сите тие деца што им беше допуштено се многу лошо завршија..со пороци ..со што...
Сега станувам, Велес изгледа како да врнело, полувлажни се улиците, може е уште од вчера. Сакав само да звучам поетски срцка :lol:. Па и сега сум...
Оддели ги имињата со запирка.