А изборите што се? Можеби треба да пишуваме 150 мислења на фемина во еден ден место да гласаме, тоа е промената.
Епа ете толкму такво какво што го опишав ми било искуството. Секој со своето нели, сигурно нема да земам да лажам на форумов за вакви глупости. А...
[MEDIA]
Ќе одам преку недела не за викенд. Маички ми требаат, фармерки тука наоѓам за 70 евра.
Молам информација за фирма за браварски услуги металстеф ? Искуство ? Мн би ми значело ...
Да сме нормална држава Горан треба да победи
Јас го користам лосионот за тело веќе 1 година и сум пре задоволна, многу убаво мирисаат и ја хидрираат кожата. За кремите што се за лице не сум...
Каде има убави и квалитетни маси и столици? Ми треба нешто да трае и да не се расклати после 1 година. До кај 90.000 максимум. Ги гледав Махагони,...
Ги гледам овие креми нон стоп кај инфлуенсерки се вртат, дали се стварно добри или реклама само. Јас во нив не верувам, ќе чекам некој овде да...
Може и подетално да објасниш како да најдам информации за мастер студии во странство со стипендија? Сега само што почнав со факултет но сакам да...
Претпоставувам дека е ствар на вкус. Мене ми е една од омилените, ама ете сепак до скоро не знаев дека на imdb баш серијава ја има најдобро оценетата...
Кога е саемот?
Ја имам почнато повеќе од 20 пати и на трета епизода одлучувам да не ја гледам понатаму бидејќи не ми задржува внимание. Еве после толку години уште...
Многу си ја сакав апликацијава. :doh:
Благо оставив за сестрите, ама мекици не сум носела :)
Е, фала баш ќе прашам и утре за сигурно , знам дека се треба време да се пие за ефект ама што ќе ми се 20 ако од едното не ми е ок ,среќа тогаш...
Ми фали Скајп, после мирц и месинџер, тука беше шемата и опцијата за комуникација и гледање на камера. Баш се присетив на звукот кога некој ќе пише,...
Zdravo, dali slucajno najde mesto za odbojka? Imam trenirano odbojka vo sredno pa posle prestanav, no imam zelba povtorno da igram, pa me interesira...
Предложете ми pregnancy books по можност на англиски
Дозволено е
Оддели ги имињата со запирка.