Да се надоврзам околу првите вакцини. Дали може да ми кажете што треба да имам дома превентивно...пр. сируп за температура, лепенки, ациди борици. Ќе...
Реално моментално се наоѓаме во Аушвиц дел од "зломислителите". Како позадинска сторија ќе го ги линкнам постовите што ги постирав во Масакар во...
Ете го 133. Влен го "подржа" т.е нивни е тој еден од главните финансиери на кампањите. Вмроо го подржа и јавно по линија на Влен. Јавна тајна е дека...
Ај ти, како што си 175, како со некој 165 се замиалуваш, па дури и во секс :rofl::rofl::rofl: не се заебавај вака, озбилно се замислија на...
Утре нов тест. Најдругарски совет, земај најефтин тест. Праќам baby dust и чекам да пишеш што направи :l:
[ATTACH]
Менди Чура. Струга,Тетово,Чаир..секаде има влен.
Нема влен у струга
Јас деновиве многу ама многу често помислувам на тоа дека сум лош родител, во последните недели тотално бев прегорена сама со дете по цел ден, беше...
Точно така македонците гласале за Јована,а патриотите гласале за Влен. На плоштадот славеле Влен. А Вмро славеле во штабот со статус:победа за...
Абе сите до еден се за топење сапун. И не само овие сега туку од 90та па до сега. Имаат многу среќа што народов е прост,глуп,неук па си ќути и си...
Аман па вие како зборите за Апасиев и Левица, ко они да ја крадат 30години државава, а не дпмне и сдс.
На нормален човек, не му требаат повеќе од 300-400 евра дневно :?:
Јована Мојсоска на многу избирачки места со доминантно македонско население има победено во Струга, и оној Милески со 10-11% на тие избирачки места,...
Левица т.е Димче е еден од тие што допринесоа за промена на името со силна поддршка на шарените,а и речникот воопшто не му прилега прво како...
Ќе видам и јас како ќе биде. 18 дена крварев , па сега една недела ме мачеше со исцедок и еве ја дојде :sweat: Се разочарав барем малку да се тргнев...
СДСМ ќе си ги плаќа уште долго грешките на Заев (најголемото зло што ја снајде Македонија), се дури не исчезне скроз како партија, а веќе е на добар...
Прв почна да полни вода од чешма и да ја продава за минерална. Нас касно ни текна :D
Епа тоа е моабетот шо го пишав пред 10 страни,којзнае како завршил школо и како дошол до милионите...ама важно народецов му се радува
После избориве веќе сум сигурен дека овој народ е луд, иако се е однапред театар.
Оддели ги имињата со запирка.