Zasto vaka mi pokazuva za naracka od Reserved? Do sega nemalo problem adresata si e tuka vo Mk. [ATTACH]
Dobar den, jas sum brucosh na Ekonomski fakultet i me fakja golema panika za kolokviumite koi se blizhat. Dali bi mozhele da mi dadete bilo kakov...
Здраво, мој совет ви е да не се водите по апликација бидејќи поточно е тестот.
-Тато сакас зивотинско? -Не, сине не сакам. -Ама тато многу е скусно, побај го. -Фала сине ама не сакам, навистина не сакам. И малиот му вика: Тате...
Може ЛП, не можам да ти испратам?
И јас исто
A?? 100 iljadi glasovi pomalce Vemero od lani na poslednite izbori.. Ne tresete gluposti Gledajte go vo faculeno Micika samo ic ne mu e do slavenje
Да се надоврзам околу првите вакцини. Дали може да ми кажете што треба да имам дома превентивно...пр. сируп за температура, лепенки, ациди борици. Ќе...
Ете го 133. Влен го "подржа" т.е нивни е тој еден од главните финансиери на кампањите. Вмроо го подржа и јавно по линија на Влен. Јавна тајна е дека...
Ај ти, како што си 175, како со некој 165 се замиалуваш, па дури и во секс :rofl::rofl::rofl: не се заебавај вака, озбилно се замислија на...
Утре нов тест. Најдругарски совет, земај најефтин тест. Праќам baby dust и чекам да пишеш што направи :l:
[ATTACH]
Менди Чура. Струга,Тетово,Чаир..секаде има влен.
Нема влен у струга
Јас деновиве многу ама многу често помислувам на тоа дека сум лош родител, во последните недели тотално бев прегорена сама со дете по цел ден, беше...
Точно така македонците гласале за Јована,а патриотите гласале за Влен. На плоштадот славеле Влен. А Вмро славеле во штабот со статус:победа за...
Абе сите до еден се за топење сапун. И не само овие сега туку од 90та па до сега. Имаат многу среќа што народов е прост,глуп,неук па си ќути и си...
Аман па вие како зборите за Апасиев и Левица, ко они да ја крадат 30години државава, а не дпмне и сдс.
Оддели ги имињата со запирка.