Не баш, само дур ја користиш, и дур не ти упие. Не е онака да се задржи и облеката да поприми. Мирисот ко мирис си е сладок и убав, ми се свиѓа. Да,...
Да, ама пак се победници. Плус на локални има многу повеќе независни. Сега скоро и да немаат опозиција, СДСМ се распаѓа скроз.
Ти благодарам тогаш го тргнувам од список :D Стики ќе го земам. Леле значи таа новата пчеличка има и светки? Остануваат светките на телото? Таа...
Али овие шо постираат дека го оствариле своето право на глас, овие шо се сликаат со знамето и "македонија вечна"..... Шо е? Славете шо пак истите ќе...
Тогаш требеше да бојкотираме. Да не одиме на гласање, ама никој. И народот не е поарен, нема слога. Наработа гледам, штрајк кога имаше половина се...
Ама да знаеш дека може и така на прекини да се дочистуваш, може да не е добиено.
Здраво, незнам дали е за тука темата ама на друго место некако не е за пишување. Имам 2 деца машки едното е 5 години другото 9 месеци. Кога бев...
Морген :yawn: Трето кафе од ноќеска . Станав порано да ја испратам мајка , заедно со вујна . Да испиеме кафе , да ги погушкам ... И да чекам да се...
1 Глорија
Колку после царски се вративте на секојдневните обврски? Знам дека кај секој е различно ама ... Кај мене вадеа и голем миом на царски па малку...
Zasto vaka mi pokazuva za naracka od Reserved? Do sega nemalo problem adresata si e tuka vo Mk. [ATTACH]
Dobar den, jas sum brucosh na Ekonomski fakultet i me fakja golema panika za kolokviumite koi se blizhat. Dali bi mozhele da mi dadete bilo kakov...
Здраво, мој совет ви е да не се водите по апликација бидејќи поточно е тестот.
-Тато сакас зивотинско? -Не, сине не сакам. -Ама тато многу е скусно, побај го. -Фала сине ама не сакам, навистина не сакам. И малиот му вика: Тате...
Може ЛП, не можам да ти испратам?
И јас исто
A?? 100 iljadi glasovi pomalce Vemero od lani na poslednite izbori.. Ne tresete gluposti Gledajte go vo faculeno Micika samo ic ne mu e do slavenje
Да се надоврзам околу првите вакцини. Дали може да ми кажете што треба да имам дома превентивно...пр. сируп за температура, лепенки, ациди борици. Ќе...
Оддели ги имињата со запирка.