Ќерка ми р ја кажува од 2 години. Син ми има 4 ипол уште не ја кажува. Консултирав логопед, рече рано е за корекција на таа буква.
Незнам дали си приметила бебе лино се со камилица, јас ги земав за двајцата додека бев во мк на одмор и двајцата ми се осипаа малото посебно со...
Гра
Ако е ѓонот со арф, прави чуда.
Па на толку неработење општо и не треба да не изненадува што глувци почнаа да искачаат. Или глувците работат за странски служби.
Што ти стана?
Имате ли иакуство со Note Dolce во Аеродром се наоѓа слаткарницата?
И во Битола, фанат еден како искаЧа од шаХтата, ама тоа не е добар знак, другарииии.
:rofl: Сликава одлично ја сумира ситуацијата.
Убаво се чувствував, весело, радосно, денот беше преубав, за на крајот на денот да сум тажна :( Не ја бива и не ја бива се' да е мирно, спокојно и...
здраво, 2 месеци и 7дена од како сум породена со царски рез, раната ми е лепена ама сеуште имам од страната конец уште не мие паднат за колку време...
Претходно кога направив микробиолошка анализа беше во ред. Сега направив ама сеуште чекам да ми се јави доктор да ми каже точно што понатаму и какви...
Во Лондон прашинка нема на пат а не глувци.Мрднатава ако шетала по канализации во Лондон, тогаш може гледала пацови.
Ок позз фала на одг
Освен хистолошката анализа направивте ли и микробиолошка за да се утврди дали има бактерија и која е? Кај мене плазма и нк клетки не се испитуваа,...
Мајки дали некоја се има соочено со хидроцела кај бебето. Ние сме 2 месеца. Ми рекоа двајца педијатри се следи но немам некако мир.
Телекабел
[ATTACH]
Дали ако има старинско име, ама секој ден ти цеди сокови, тогаш е океј? Ја друг проблем имам. Мојов се вика исто како што некогаш планирав да крстам...
Стварно треба се да доживееш и за се да прашаш, инаку нема да знаеш:D За името, за презимето, месечината у хороскоп ако не ви е усогласена, а тек па...
Оддели ги имињата со запирка.