Крв можат да ти земат, и упат да ти изготват. И после ги носиш МАНУ.
А вмро со изјавите на влен со одлуката за гласови за Кичево како реагираат? Имам роднини тука и истото се дискутирало во градот дека влен даваат...
Во врска со спремањето, мене сите блиски ми сугерираат да почекам до пред породување да почнам да купувам за бебе. Па бар да земам да научам ШТО да...
Од тоа се поти. И кај мене е така 11++ сме.
Мајка ми прво примаше 6 хемо па операција Дали следува Brca 1-2 тест од онкологија Правеше некој
[ATTACH] [ATTACH]
По колку време од царскиот закажавте депилација?
Да
Женски, догодина правам свадба и стварно не знам каков градник да носам, а да не ми мрдаат градите цело време. Бидејќи идев на играорна, а и сакам да...
Falla vi na odgovor
Здраво, некој што се иселил во Австралија преку брак последниве неколку год да ми го објасни процесот, што документи ми се потребни и на што да...
Ја сакав Playstation, добив барби куќа. Искрено толку беше fancy што верувам беше поскапа од Playstation-от.. Да не звучам неблагодарно..
Предложете некоја апликација за скокови од која сте задоволни?
Koga izborite stanuvaat igra na interesi, molkot na graǵanite ne e predavanje toa e protest protiv sistemot koj go zaboravil svojot glas
The difference for me and you is i ignore it all for you and you ignored me for others
Не сјебаа за век и векова, мамето ни го ебаа, ни нема спас нит оправање ни за наредни 100 години, туку неминовно е тоа шо следи, а вие уште имате...
Јас баскет имам добиено, а не правев разлика меѓу кошарка и фудбал, со кукли си играв. Можда и затоа пишуваат ,,поклон у плик", ради овакви испади......
На баба ми братот имаше сличен проблем. Имено сакаше да купи карта во еден правец, а автоматски му дало повратна карта во истиот ден, после тоа на...
Во странство медицински не е признаен.
Ако стиснеш на Повеќе кога ќе кликнеш на лупата најдоле имаш опција да одбереш да ти подреди по најнови :)
Оддели ги имињата со запирка.