Jas izgubi dve bebinja poradi krvarenje vo 6ta I 7 nedela vo 7 nedela veke embrionot beshe mrtov I dva pati pravev kiretaza I dali znae nekoj od sto...
Doktor Luigi hrvatski se anatomski ortopetski lesni predobri!
Не ми беше јасна фамата околу папучиве додека не ги пробав :inlove: :*::*::*::*::*:
(hollest)najdobri papuči broj 1(hollest)(hollest) [ATTACH] [ATTACH][ATTACH]
По барање на моите соседи, денеска со помош на мојот пријател, градоначалникoт на Кавадарци, Митко Јанчев, беа собрани 200m3 смет од 17 контејнерски...
од каде е комплетот кафен?
Не сум била во Пепко во странство, дали еднакво има алишта и тракатанци, или повеќе од едното? Пример Синсеј има свашта ама во било кој дуќан 80% се...
Може има само мрсули поназад во носот што течат во грло наместо напред надвор и затоа се закашлува. Мене и двете деца така ми правеле, немаат никогаш...
[ATTACH] [ATTACH] на зелено и крем удри последниов шопинг :inlove:
Одамна не сум имала подобра нотификација од оваа вечерва дека the nbhd се вратија ;( :inlove: После објавата за hiatus, не мислев дека некогаш ќе го...
Го приметувам син ми дека не знае да одговори на прашања што содржат “што” и “зошто”. Пример ми раскажува дека тете во градинката го карала Матеј,...
Хахаха оффф пресмешно, од општина Куманово ке бара помош? Најзапустената и најруинираната општина во Македонија, која и самата имаше проблеми со...
Ако чуеш некој да зборува лошо за тебе, веднаш стани на молитва и помоли се прво за него, а потоа за себе, велејќи: „Господи Исусе Христе! Смилувај...
[MEDIA]
Здраво девојки зачленив се за да си кажам искуство.Проблем со кожата имав повекје време па решив да одам по дерматолози инако нема воспалителни акни...
…Абе какви се овие филмови? Цитирам: “Лабудовиќ побара помош од општина Куманово и ќе го чисти ѓубрето” МОЛАМ?! Па тој е само кандидат, односно тој е...
[ATTACH] Одлична романтична турска мини серија, ќе ве разнежни и изнервира во исто време. 9/10
Оддели ги имињата со запирка.