На кои сите се жали? Овој дел не е убав, може да спомне не сме блиски и толку, а да се жали пример по блиски или кај маж ти па да те притискаат да ја...
[MEDIA]
Мајки помош малото е една недела цица но мене едната града ми се разрани почна да ми тече крв мачкам уште од почетокот со purelan lanolin na medela...
Епа да повеќето се такви, ја бев у тој дел кај La Defence, тоалетот не беше заеднички али собата беше катастрофа само за преспивање што се вика али...
Не. 3 пратки, нарачани почеток на септември, ги нема до денес.
ќе ве замолам за повеќе инфо? Скрининзите можеш да ги водиш сите кај матичниот или ? треба приватно ? што е подобро според вас? конкретно систина...
Аман од овие , сите се жалат и уште отвараат дуќани насекаде низ Ск , јас исто носев јакна , како што ја однесов така ми ја вратија ми перена ни...
Незнам, изгледа се сопнуваат... така испаѓа муабетот " ме заведе душо..." душо? Мрш бе! Не ја продолжувам реченицава ми се гади, и сега пробува нешто...
Многу лошо направена депилација штом е со восок, имаш останати влакна поткинати, а и многу поткожни. За иритацијата можеш да ставаш алое вера гел,...
И јас би сакала повеќе инфо. Читам назад по темава ама не можам да дојдам до закчучок и да се одлучам каде би иако има сеуште време .
Кога ќе направи 2 месеци, до 2ипол месеци најдоцна.
Не знам дали е за овде . Однесов капут на чистење во Хембој. Капутот ми беше од манго купен околу 5.000денари , носен една сезона и баш ретко ,ајде...
Сакав да кажам ни во контакт го немав оставено бројот на шефот,а успеале да го најдат :D
Да, изгледа :D што знам што им се врти во главата. Изгледа да немаш мир после раскинувањето. Да мислиш "зар дури беше со мене?" Таа мисла знае да...
Како случајно демек се сопнуваат и паѓаат врз жениве со кои вараат? Барем ај твојов смислувал некое оправдание, во случај на една што ја знам му фаќа...
Кako е спермограмот?
Ne vi pristigna pratka ?
Или пробува да седи на два стола
Како они не се нормални што ти им должиш пари? Договорот онака го потпишувате, нема врска тоа а :D
Види, глупи коментари имало и ќе има. Луѓето не размислуваат што зборат а има и такви што намерно сакаат да се осеќаш лошо. После пораѓај имав...
Оддели ги имињата со запирка.