Мислам дека е преморен, ако нема дневна дремка, некако 9-10 навечер е касно за спиење, барем според мене. Моево за некој месец 5 ќе прави, накај 7...
Која тарана ја купувате? Јас не јадам и никогаш немам земано. @MariaBouli од кои маслинки даваш?
Бев сега пак на гинеколог и утврди уште еднаш дека овулациите ги имам. Ми даде да пијам P-Costil, два месеци интензивно рече. Утре ќе проверам и...
Фала ти, Има ли негде да видам кои предмети се, имам социологија завршено две год па можеби ќе признаат некои предмети
[ATTACH]
Zelenski :)
Дајте друго дете, ете се обидов да му дадам шанса на Амар ,чисто заради вас.:inlove: Детево не е куќен совет да води, а не главен град. Нека оди да...
И со мене беше до сега така неколку години одам кај него и никогаш не кажал ништо. Не знам што му беше понеделникот. Ми кажувале луѓе дека и на фб...
Нема влијание, тоа е хормонско и не ги намалува шансите за бременост. Дури е добар знак да знаеш дека ќе следи овулација и да бидете активни. Не се...
Нема врска со бременост ова.
Футка бе од Амар? :D Орце со навежбани одговори ко на трибина во белата палата, и пак нешто слушам гласотреперење :inlove:
Може да
Исто беше и со мене, имав препорака од Јани од позитивен тест да почнам со клексан, отидов без никаков упат, се најавив на шалтер со стариот...
Е не знам така, прашај си.
Од кај ти е филџанов? Прекјут е
Да ама дали може во различна продавница? Јас земав од ист гејт а после видов дека во сити мол има бројче што ми одговара, па дали менат така?
Овес, многу сака.
Секое бебе си се развива во свое темпо. На другарка на 7 пролази и се исправа од 7, па на 13 прооде. На друга па за месец дена се направи и прооде на...
Ве молам препорачајте добар психолог/психотерапевт за справување со brain fog проследено со депресија и анксиозност.
Оддели ги имињата со запирка.