Вицкаста си, нема што
Недела ден за ресет . Вчера откажав гости за денес . После работа легнав и едвај ја поминав вечерта. Се настинав , сега се лечам. Од сабајле...
[ATTACH]
8+++ Д: тарана со грчки јогурт Р: пилешко, батат, тиквичка, кромид, путерче У: овошно шмукалче В: ноќна каша на хип со беби бисквит и јаболко
Во извештајот од трансфузиологија не пишува треба, пишува 'се препорачува' :?: мислам ќе важи и така. Во секој случај, значи ти правеше Кумбс во...
А мојава почна и од грчки јогурт да се дави зашто уста не затвара ни кога јаде :rofl:
Мене прво на тие ми отиде умот и сега мислам Џоки ти за бабури ли мислеше? Малата сакала такви пиперки црвени што внатре ориз имале :drunk:. Еднаш...
Исто.
Абе пушти дете да јаде :) Земи изгледај видеа за choking vs gaging, гагингот си е сосем нормале, давај парчиња соодветни за возраста седи со него и...
Немаш простор за паника, мене ми имаа кажано дека тоа било од прогестеринот што го примаме
Zdravo devojki. Bremena sum so ivf ama seauste ne sme slusnale srceva reakcija zdravje za dve nedeli. Zagrizena sum imam blagi bolki vo stomakot,...
Пробај и семе од коприва во мед. Мислам се јадеше 3 пати дневно.
Јаболка Права или виткана коса
40.750
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Најголемата вистина е добар филм, првиот дел ми се свиѓа повеќе.
Оддели ги имињата со запирка.