Постои ,ама гледај да е безболно за тебе.Зошто има нападни луѓе од кои ќе не можеш да се откачиш лесно . Директно кажи му и никако да отвараш стално...
Мене не ми е гајле за дуи и влен, двете се учк. За тие партии гласаат главно Албанци и вмровци, јас не им се мешам. Ако мораше да биде една од нив,...
И да знаеш дека ке ги чита. И после ке биде а зошто ти на таа другарка ти и го кажа тоа,а зошто мајка ти ти го пиша тоа и слично.. И ете ти од фазла...
Ти дојден си за да си ожениш македонско девојче? :wasntme: Девојки, ајде одма дајте слики како правите ајвар, да одбере дечково. :rofl:
Не бе Вмровска страна објавила и така пишала, само Цаци поставуваше као прашања а се исечени одговорите на Амар, дури и смешно беше, и пишале Цаци го...
:rofl::rofl::rofl::rofl:
Ова повеќе ми има смисла кај оние кои се од генерацијата на моите родители и постари, наместо млади. Јас лично никогаш не би сакала да имам со маж...
Да е убава, и да пиеме исти лекови.
Еве вака како што ни напиша тука на нас, напиши му и на него.
Исто и мене демек пребираш храна муслиманка да не си што не јадеш свинско месо,епа не јадам месо и што сега ,друг ќе ми кажува како да живеам?
Последен период почнав да го користам рускиот Yandex GPT и можам да кажам дека е подобар во некои сегменти од ChatGPT. Посебно дава квалитетни и...
Не гласам јас за партии на избори одамна, така да си грешка. Само кажувам како било, бидејки не е така одамна па сега наеднаш се чудат одредени...
Во Италија сум бил само во Трст затоа што ми е многу блиску. Преубав град. Топла препорака да го посетите.
Не правевме брис, не ни даде такви насоки матичната, а и сама не се сетив зошто тогаш немаше некој особен проблем со носето. Ќе го носам утре секако...
Здраво до сите членови на форумот. Јас сум Најубаф на свет. За некој месец полнам 28 години. Моментално живеам и сум на постдипломски студии во...
Син ми пиеше антибиотик сега скоро кога беше воспалено зошто траеше повеќе од една недела воспалението и со капки не поминуваше па пиеше 7 дена...
Да тоа ми е јасно. Ама ме интересираше што толку го растурила и делувал изгубено?
Цаца и Сарма се стари вмрани. Тему верзија на силувачот Латас и швалерката му Ивона.
Амар гостувал во дневникот на сител тв со Цаци вчера мислам. Читнав некои коментари од вмроони, како Цаци го растурила. Некој што гледал да каже што...
Оддели ги имињата со запирка.