Два пати до сега ја корситев така да мислам дека рано е да кажам некое искуство. Сега за сега океј ми се виде.
Морам нешто да ви кажам. Три колешки се на породилно. Од денес се враќа едната и неа баш не ја сакаат, односно одвратната шефица не ја сака и ги...
Зошто авокадо покасно? Или дека се водиш по тоа која храна расте на наше поднебје? Јас и дадов сега откако го воведов овошјето и зеленчукот. Многу...
[ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH]
КЛУБОТ 5 НАУТРО- Робин Шарма За книгаваа знаев уште поодамна, но ете сега и дојде редот. :) Книгава е воглавно за дисциплина, мотивирање, развој....
Вака пак јас косата природно ми беше густа и бујна.... Потоа ја избланширав и опадна а во време на корона исто почна многу да ми пага Сега пола ја...
Точно дека гласале од ВМРО за еден од македонскиве кандидати, но тој процент е многу мал, пример да ги погледниме двеве избирачки места, вака е...
Catrice да видиш во ДМ ако има . Сјајни не се, колку се мат за твој вкус, не знам. [SPOILER]
Eve prativ na slikata
Пеги да немаш? Најдобро види посети дерматолог и ќе ти каже што да користиш
Mislam ova potocno sakav da kazam deka imam kafeni tocki taka fleki gi vikaat kaj nas [ATTACH] vakvi kako na slikata sto ja isprativ
Со алатка за вадење црнки или пробај со триење со шеќер,немој да ги стискаш ќе си направиш белези на кожата
Оладено е се ,сега уживај во животот
Zdravo imam nekoi prirodni taka kafe I tocki po liceto sto mi se pojavija I kako da gi iscistam?
Дали само се залажуваш(е) дека сè е толку добро, убаво и бајковито? Дали не ја перцепираш добро реалноста каква што е, и потпадна под влијанија?...
Мене кога бев дете овој ми беше вкусен :D [IMG] Ама сега го нема никаде. Ким и Ле бон имаат вкус сличен на тој. На Витаминка ми е некако јак, но го...
Оддели ги имињата со запирка.