Козлавметикс не се дерматолози за да ти дадат корисни информации,па и дерматолози да беа немало ништо специјално да ти кажат. Три пати имам правено...
Ќе се исправи и пак ќе се свитка и се така...:makeup:;)
Некои од вас сте тотални будали, онака без трошка емпатија во вас! Бљак! :puke:
[ATTACH] [ATTACH]
Девојки ми треба помош :D Посен мајонез во Германија каде да најдам Имаме именден за малиот а се паѓа посно. Тука дали имаат Посни работи како кај...
Во еден сад ставаш сенф, кечап, буковец, сол бибер и вегета, масло, правиш маринада и со тоа го мачкаш пилето.. Во рерна на 180 степени по 40 минити...
Затоа бојкот ! Да нема цензус !
Како што има игра и пред-игра, така има среќа и пред-среќа. Пред-среќа е периодот и времето додека се подготвуваме и ја чекаме среќата.
Ниту еднаш не ме пуштиле преку ред. А се случувало да имам еден производ, да сум со дете во рака (а детето плаче). Па и трудна кога бев. Треба да се...
[ATTACH]
Мислев да ги правам ама ми текна дека Амазон е побрз од мене и си ги порачав :D . И јас едвај овие годинава ги направив :)
Немој да мислите дека со стаОрце ќе се среди нешто... акондојде он за една година ќе имаме Данела 2. Слушајте што ви кажувам.
Девојки нутри булет врши работа за приготвување на кашичките на почеток? Или ќе треба нешто друго да набавам?
Еве што вели chatgpt за тоа дали бабите треба да купуваат пиле од КАМ или Веро: Ако се земат предвид пензионерските финанси, удобноста и...
Fala tiii
Kako si ti? Se porodi li?
Јадам се освен газирани сокови и чоколада црна. Друго се дури и грав еднаш неделно јадам ...и нема проблем со грчеви. Бебето ми вриштеше од...
Многу мал период заспиваше на цицка, само на почеток кога користев силиконски брадавици. Кога ги тргнав заборави да заспива на цицка :D
Се гледа Биљо дека не си ја гледала дебатата. Демагогиите што си ги верглаат ви Левица , немаат просперитет, човек кој верува во утопија не може да...
Оддели ги имињата со запирка.