40.768
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
манипулатори, мамини синчиња, нарциси, контролори шо изолираат, и од оние кои не ја преболеле поранешната врска
Природа Мир
Како да не се замарам со вакви прашања ако тој има муда да праша? Мислам ова за било кое прашање. Јас многу сакам да готвам, јадам лајна дека моето...
Доверлив
Пробај пола вечер со татко и, пробај млеко додај несквик или мед убаво да му дојде благо ама тоа вежбај преку ден повеќе пати и прави му атмпсфера...
Секој свесно ги праве своите постапки и свесно одбира да повреде. Тоа е доволна причина да се замине од таква врска.
Добро јутро мамаситки 8)Еве јас 2 ипол месеци е малото ама не ја дојам. Господ знае колку би сакала да ја дојам, и имам млеко. Се измолзувам цело...
40.767
Мозок си гледам од ролање очи ко ќе прочитам „чесни сестри“, ко ќе се збора за жени кои имаат поинаков морален компас од тој кој пиши (или во најмала...
[MEDIA]
Исто и јас имав многу лошо искуство со нивната корисничка поддршка. Не само што ми ја згрешија рутината и ми го уништија лицето, наместо да си ја...
Ниту на Ад е толку страшно кога ќе влезеш во шема, ниту е вистина дека на Ад преспиваат цела ноќ или со кравјо кога се поголеми. Да, повеќето...
Спремни за ручкање за 3-4недели :inlove:[ATTACH]
Се сложувам апсолутно со се погоре. Моето бебе е мало и уште ми е назад работата. Знам дека ме чекаат уште мн борби :) моето фаќа и шише и цуце па...
Јас доев 16 месеци, прво реков до година максимум после бебо имаше 5-6месеци и на лекар од здравствени приличини ми рекоа до година макс да го...
Малку квалитетни доктори ни останаа и сите сакаме кај нив. Се создаваат гужви, се прават притисоци и се фаќаат врски од сите страни, и јас навиатина...
23.10.2025 - 03.11.2025 BIODERMA Archives - Аптека ДНА Анни Фарм https://share.google/dog7EUDsuCKMSMidV
Оддели ги имињата со запирка.