Во трето одделение треба да добиваат домашна. Има за секое одделение колку минути треба да им одземе домашната на дневно и неделно ниво. Во принцип...
Моето е прво, темата е за првачиња, затоа мислев дека е за прво прашањето. Ако не се снаоѓа, или учителката не им објаснува доволно или доволно...
Не може да се плаќа со картица, таа опција за нешто друго беше, не ми текнува точно за што.
120 правиш со 4 дозерки и со све доаѓа волумен 140 оприлика пробај толку.
Не е многу таман е , бебе на температура таму се одржава во инкубатор , нема масно ткиво има незрела кожа, стај и капче памучно немора нешто мн...
Za treto oddelenie. Tvoeto e prvo? Spored toa shto ucat e, no rabotata e kje im dade nizi ili tabeli primer i ona se gubi.
Јас ја имам и е супер, ако се одлучиш да ја купиш оди во фризби во бутел истата е 2200денари со гратис топчиња. Откако ја купив од нама видов дека ја...
Какви наставни листови? Надвор од наставна програма? Ги имаш книгите на е-учебници, провери дали се според тоа што учат. Ако сакаш прати ми слика...
Не е точно, без гајле. Ако сакаш океј, ако не со полни 6 ке си појде, одсно 6 и пол.
Ne znaev kade da prasham, pa zatoa tuka. Dali vo treto oddelenie na vashite im davaat nastavni listovi sekoja nedela, Matematika? Aj shto davaat,...
Не ме замараш без грижи :) јас црна од која бев зад5беа Palette ultra blue black, Aura velvet ton бр 1. Хидроген ако ја земеш Аура, 6% ќе ставиш. А...
Здраво, дали некој видел во МК како навлаки за теписи? И има ли некој искуства со истите ? Гледав на дтрсницава ferizaj.home сма не ми дава да...
Домашна баклава :inlove: [ATTACH]
Дечки, фала најдов сега чистејќи , три пати проверив немаше сега проверив ја најдов ,само некои чудни работи ми се случуваат во последно време :D не...
Дали некој имал проблем со вртоглавици да ми пише? Не знам што да направам за да си помогнам, наеднаш ќе ме фатат и чувството е како да ќе се...
Zdravo devojki. Nova sum tuka, bremena sum so invitro bi trebalo 5ta ili 6ta nedela da mi e. Vo petok sega mi e prv pregled. No deneska imav malu...
30
Препорака за студио во Скопје каде што би можеле да ми направат вакви шишки? [ATTACH]
Не, ако ми треба дете ќе си родам. :rofl: Бев порано, никад више.
Дали некој има ваква игрална и како сте задоволни?[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.