:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Де,де од еднаш ко ни еднаш :D Можеби ќе му се бендиса :D
Ако веќе вечерва нема кошула со посвета за Орцета дај барем нека падни некое запросување да се израдуваме сите на овој голем ден [ATTACH]
Орце до Амар: Да си го загреел столчето и да завршел факс. А, да им го каже истиов муабет на членовите на партијата негова? :^)
Саде таленти е Мицика... [ATTACH]глувчето Мице било... блиску сум била
Можеш да пробаш и со тие кремите против ладно што се. Немам користено, ама може некој друг тука ќе ти препорача нешто.
Preporaka za hotelce vo Vrnacka banja po moznost da ima zanimacii i za dete od 4 godini :)
Пробав и јас сега така да :clap: ама не можам, зглобовите ме заболеа, си сака и за ова талент ебаго :smoke:
Јас. Имав само пецкања во стомак кога останав трудна, ништо друго, немав ни имплантациско крварење, баш претходно кога сум се надевала со триста...
Браво за напишаното.
Да. Ова не е победа на дпне. Туку заедничка на сите Македонци. Да беше обратно, верувај дека дпне не би гласале кандидат на сдсм. Тоа е веќе видено.
Бидејќи сум колекционер на телефони, реално од сите трие модела што ги имам ако зборуваме сега за Ајфон 15 и 16 обичен, единствена видлива разлика во...
И јас тоа гледав... незнам :D
Истото и јас ќе го пишев за Скопје-Велес. Тој пат не е ништо во споредба со тоа каде што живееме ние. Многу пати пишав менталитетот што е во Скопје и...
Ај немора дотолку...видов оро играа и го запрев видеото...
Ајде удри на денс сега (poolparty) Туку мене ме загрижува ставот и шлукањето на Мицика со рачињата вака :tmi:
За греота луѓево, го донесоја до питачки стап и сега се фаќаат за трошка надеж и лагите од Мицко. Абе нели Мицко се викаше тоа глувчето од таа...
Ова беше најдоброто нешто на избориве :l: :dance: :music:
А зошто да не бидеш од напред? :?: Треба да ја почувствуваш убавината :lol:
Оддели ги имињата со запирка.