Фала ти, јас најчесто дома не го ни уклучувам тв-то само радио да не е ептен тивко.
Не е муабетот за тоа, ама ако ти треба нешто пуштај Мис Рејчел. Барем гледаат вистински човек, фацијални изрази, песнички со мафтање раце. Најдобро...
Нешто слично, ама прилично скапи… [ATTACH] [ATTACH] Овие се поефтини [ATTACH] [ATTACH]
Пријателка ме праша дали му пуштаме кокомелон, почнувам да разбирам зошто пуштаат:sweat:.
Нема ни кај мене. Уште чекам за септември.
Оваа Пресуда не заврши уште? Веќе без целна е.
Па колку да живее во кугла. Толку е, максимум до 1 година. Јас сум имал и златни рипки и бета борец во кугла, со редовно чистење и добро хранење,...
[ATTACH]
Majki sto virus gravitira niz gradinkive?? Prvo bebe povrakase dva dena na sekoe, pa maz pa jas, nie mislevme sme se zatrule ama ke da e nekoj virus...
Imase najava na kanal 5 naskoro vtora sezona na Kufer so spomeni, konecno :)
[MEDIA]
Да, повеќето лекарства не се официјално одобрени ако ги прашаш пошо никој не се замара и не сака да превземе одговорност. Ама јас не можев да...
Дали користете овлажнувач за воздух сега кога греете дома и ако да кој
Mене не ме интересира тие дали се живи, секако ништо добро не мислам за особи на кои им умира близок член во фамилијата и два месеци подоцна решаваат...
Поголема. И добро распрашај се на колку дена да се менува водата, колку храна итн. Бидејќи јас имав 3 и ми умреа после нецела година. А за кугла...
Печено на почеток не, само варено. Најубаво на пареа ама можеш и варено да дадеш.
Пишуваа претходно дека е прескапо
И двете страни се во право. Мубетите се само лоши. И двете страни треба да си одат. Приоритет на тие што создаваат семејство.
Ако ова шо осеќам е настинка (месец после претходната) - ќе плачам.
Оддели ги имињата со запирка.