Јас одам во Делта Планет во Ниш. Лидл е одма до молот. Од Пепко земам нешто алиштенца за син ми, за мене некои пижамчиња ако начекам убави и...
Здраво мајки. Детето почна ви државна градинка во јасли на 09 септември. Повеке од 12 часот не е оставен бидејки одбива и храна и сок и ужинки и...
Многу интересно. Кога снаите се жалат од золви и свекрви, советите се да си седи и да ги игнорира, оти тоа е и нејзин дом, оти знаеш било тешко, може...
Јас летово прашував за торта 40 парчиња без фондан само шлаг 6500 ми побараа |(
:D Три различни датуми имам. Ама изгледа сум за со сина боја. :nod:
Ако е прашуваш за новороденче тој после 6та недела се плаќа. Имаш 3 контроли бесплатни кај педијатар во првиот месец. Кога ќе се породиш бебто си...
Породена пред недела и пол кај мене беа бесплатни прегледите после 36та недела. Јас бев кај Панчевски.
[IMG] Девојчиња 5:14 Момчиња [IMG] Ноември 2025[IMG] mama11 - 22.11.2025 MorskaSirena - 26.11.2025 ORNEL - 27.11.2025 Nuny - 28.11.2025...
Излезе од 4ти скок и научила многу работи - бравос! Ама откако излеговме цела недела се буди во 5сабајле - не и требало ова да го учи :emo:
Така околу 3месеци негде да
[MEDIA]
Не се двоуми, тоа е слаѓ, ако не го средиш го крати грлото и води кон предвремен пораѓај . Сеуште си мн на почеток, ама среди го проблемот на време,...
Kolku vreme go pies heleksot inache ne preporacuvam naednas da go ostavis moras postepeno moe iskustvo go ostaviv naednas i si gi dobiv istite...
Се надевам дека овој пат ќе ти биде побрзоо и побезболно (fingers)
премногу параноја. мислам дека е океј и сум на став и дека не им е баш битно.
Пижами и пењоар
Од 5 ти нарачката вчера ми стигна, ништо не платив.
40.781
Да Кокос
Пантер Да можеш да имаш некоја моќ која би била таа?
Оддели ги имињата со запирка.