Не, за жал. Се јавив на повеќе места, но немаше таква опција.
Дај му пред спиење АД, ќе го држи повеќе акп се буди од глад поради цицањето. Јас би го одбила, но ако сакаш да продолжиш да доиш, давај да цица...
Исто, некогаш ставам лигавче доле залепено за гуша (му дадавав плус копчиња да ја стега дури хаха) и плус кецела, и пак. Ако не е блузата извалката,...
Здраво. Имам прашање за некоја девојка вработена во банка во Македонија. Сакам да прашам дали постојат некои можности за подигање кредит во Мк, за...
Овде не се прави крвна слика на бебиња и деца оти така мајката сака. Тоа е нешто на што мораш да се навикнеш. Приватен преглед не знам колку чини,...
За допишување не знам. Инаку ок е игротеката, отворен тип е, ги анимираат дечињата, само јас не сум фан на модерниве дрвени игротеки.
Да де, да, најлесно нешто нели? Исто вака и во бутици за облека е у ред да се ставаат кај шо не им е место, да се фрлаат по земја, газат. Шо ќе се...
Можеш да видиш во синсеј имаше доста избор
Навистина ми е жал така што сте поминале. Се надевам ќе биде подобро. За Ивана, уште преку слика може да се примети за каков демон станува збор. Јас...
Дали кога почнавте со кашички, почнавте и вода да им давате по малку? И дали од шише, лажиче или чашка некоја? Ги гледав од Nuk learning cup
Што поточно ти е прашањето? А и треба да е на кирилица, не само во CV (ако ова е веќе извадено од CV) туку и на форум, па и секаде на друго место.
Продавачките ја редат робата кај што треба да стои и тоа е нивна работа, не е работата да одат и да бараат кој кај оставил производ.. Ако нешто...
Добро утро мајки, 11 месеци сме, за неколку дена ќе правиме година. Првава дремка и е само 20 минути. Во текот на денот само приплачува, со ништо не...
Порано обавезно сакав постар, сега и помал некоја година не би ми сметало. Само да е повисок. 8-| Сакам да си сум млада во душата подолго.
На Тему има секакви додатоци за air fryer.
Da,skoro site partneri mi bile pomladi deka izgledam mnogu mladolika, a i so takov duh sum.
Ние уште малку 5... Тоа викам на мм уште малку ќе почне повеќе да се движи и толку од бебе периодот. За полот уште се нервирам од коментарите од...
За маживе, 3дена по ред бебка се буди навечер ми плаче во спална не може да ја презаспијам и маж ми што спие во дневна онака лабаво 5месеци без мака...
Brother from another mother :rofl::rofl::rofl: oh the joy. колку се пронајдов во твојава пишуванка (highfive)
За доручек давам пасирано овошје, а за ручек пасиран зеленчук. Сега ми рекоа да воведам житарици за вечера, а потоа и за доручек со овошје.
Оддели ги имињата со запирка.