[ATTACH] Го има ова кај нас? Ако не, пишете ако го донесат.
И мали не верувам дека може така лесно да се одбијат. Инстинктот за глад / преживување доминира. А и да се одбијат не е крај на светот, побрзо...
[ATTACH]
Спреј диво оригано за бебиња, има во зегин, 3-4 пати на ден прскаш и оставаш 5-10 минути да делува па чистиш носот. За одзатнување Марелис ХА за деца...
Не знам дали заборавеност, немарност или што и да речам. Еве муабет од денес - периодов немаме баба сервис. Се спремаме за излегување и вика - А, со...
Леле мислев сме се управиле во тоа поле. Катастрофа.
Ова е тешка форма на дебилизам и недостиг на мозочни клетки. Слободно кој се препознава нека се навреди. И едно смешно прашање. Ова барем е прозвод...
Мене матичниот на ехо кога ме гледаше ми вика си фатила цитомегаловирус и бебето има фатено,ама демек не се секирај поминува сам по себе ретко кога...
Кога сме кај пиперките да кажам дека во Лидл ајварот хрватски многу вкусен. Толку е вкусен што и големата изеде 1 бротчен со ајвар и сиренце.Конечно...
Кога почнавте да давате бисквитки ? И има ли некои без шеќер?
Сторијата на ИРЛ, Украдени животи, измамник од групата што земала брзи кредити, кажа дека банкари од помалите банки и од една инстиција, дали беше...
Eлектронски, со податоци, со слика од личната карта, никаков потпис не им треба. Дури имаше на Призма сторија, од жена прибавиле податоци, самата им...
Hair shop
Од кај ова инфо? Знам порано имаше, сега не. Строго имаат заштита на лични податоци.
Здраво мајки, што мислите за праќање градинка во декември? Дали има врска дека е ладно едно друго, да си почекам до март барем? Инаку 21месец ќе...
Мене не ми е јасно како ги местат луѓето, како им накалемуваат туѓ долг? Hели потпис треба да дадеш за таква работа? Нека извадат снимка од камера...
Да, ама и после 5г да сакаш да подигнеш и 2000е ќе ти бараат жирант.
Не е убаво така. Ко детето на комшијата да е. |(
Оддели ги имињата со запирка.