Бејби а дава знаци дека ја чешаат непца?
Непостои идеален брак
Уште сме во заедница и се надевам што поскоро ќе се одселиме и ќе бидеме конечно сами ,ова веќе не се трпи и неподносливо е секој ден некој да ти...
Ќе смени сама, и мојата така беше до кај 10 месеци, после си го сврза. Не знае како да префрли во следен циклус. Сама ќе научи. Нека помине 5ти...
Ова не е многу познат збор (KGOY) ама е нешто шо се користи пост ковид. Опфаќа непостоечка tween фаза (бришење на tween фаза и одење дирек на...
Да ама кај нас кога ти даваат отказ не ти најавува ама затоа кога треба да дадеш отказ ти бараат 1 месец однапред да им најавиш
Путер од кикирики, лешници и ФитИн еурокрем на Витаминка :inlove:
Не Дали знаеш да готвиш?
Не, интересно звучи :)ама невозможно
Секоја и секаде брза храна е убава :angel: но е нездрава..
Ако ти иде, тогаш не се откажувај од него. Ете како што кажа @franca пилиња и свињи отепуваат без око да им трепне, а не па куче.
Јас само да кажам дека од вчера почнавме парно да пуштаме. Смрзнав. Симпатијата на одмор три недели, јас тажна, и така. :rofl:
Седмица незаменлива
Цезар
Кај обичните сушари го нема тој мирис?
Imashe vo bazaro, da zirnesh ako ti fakja neshto oko. Inaku pretpostavuvam ima i vo jumbo, jysk...
Пробувајј. Кај нас оваа делува или ја сакам да верувам во тоа дека делува :D Еве сега ја успивам си пее песничкава госпожа моја од 7 будна веќе...
Не знам како било во Скопје ама кај нас се истури дожд вчера цел ден и многу убаво си отспа дремки :D Ако е еден ден и немала температура немаш...
Ќе ја пробам и таа. Се само да има мир
Мајки, на малава и се затнува носето навечер. Пред спиење го чистиме, но најверојатно од сув воздух и се затнува. Дали некоја има навлажнувач од кој...
Оддели ги имињата со запирка.