Не не, можно е и метеор да падни кај да е ако е втор ден Меркур ретрограден. :) Ај те молам заозбили се малце.
Како се движат цените за 0’5мл филер
Веројатно си се опуштила психички после епидуралот и тоа довело до побрзо отварање, има и такви случаи. Браво, навистина брзо си се породила:)
село
Најлошо од се е што немам никаква интуиција и не знам што да правам дали да зборам или да не зборам , ми пишува ме вика јас не знам дали лево дали...
Ова на матичен доктор биле или на втор полу-дејт? Богдачува во секој случај.
Тоа дека ги штити се однесува за понатаму во животот, доените деца имаат помал ризик да заболат од многу болести. Тоа не значи дека доено дете пример...
Ваљда зборувале за историја на болести и повреди во фамилијата па дошле до овој момент каде тој се правел јунак.
Ова е првото прашање на место. Второто е- од што мака ќе кажуваш дека си убил куче на втор (карикирам ) полу-дејт?:^) Као ја на втор полудејт да...
Обично сметам дека луѓето што претходно биле разочарани, дали од страв или не знам што најчесто бараат маани за да не се вложат во нешто, за жал. Во...
@Stark А кога да му бара маани, во брак, после второто дете? :drunk: @Tih-ana Ах зошто слушаш други? Немало идеално и сега тоа што значи? Да си со...
Жени има ли некоја константни болки во плешки, горе во кичма? Што можам да направам овие неколку дена баш се јаки и постојано пристуни…31+5 недела сум
Сите имаме маани.Ај најубаво запознај го подобро па процени сама дали вреди или не. И мене ми збореле така едни викаат види обиди се,другите тргни се...
Ако ги слушаш сите шо ти зборуваат, ќе згрешиш. Ако пак истовремено не знаеш шо сакаш, не си го губи времето, а ни на дечкото времето. :)
Тоа ми е проблемот што од една страна сите ми викаат нема идеално не се откажувај одма , а од друга страна не не, одма прекини контакт , не знам веќе...
Обични давам обично, има од Холе едни без шеќер ама ги одјаде. Значи знае каде стојат бисквитите станува сабајле и седи тука и плаче додека не му...
Не знам дали прашањево е за овде..Дали би можела синиов дел на бирово да го набојам дома со темно зелена мрсна боја?:| Бирово е како ново, ама бојата...
Обично вага и водолија се согласуваат, дека воздушни знаци, ама зависи од ситуација, знаеме да сме доста мн љубоморни и посесивни или па сосема...
На моево не е така кога гледа играчки не му прави така и кога е смирено, кога се малку вознемири и кога гледа настрана му вибрира целото око и...
Brazilskite orevi se bogati so selenium,zatoa nekoj i gi preporacuva za zastita na Teroidnata,no ne poveke od 2-3 brazilski orevi na den. Dobro bi...
Оддели ги имињата со запирка.