Значи да поуживам уште месецов :worried: Кај мене тоа што викаш со ноџињата го прави преку ден, и станува тешко за местење пелена. Да сака да се...
Veruvaj deka celodnevna e mnogu podobro. Mojot vo prvo odd ne odese celodnevna go zemav posle casovi, a drugite deca si ostanuvaa celodnevna....
Со упат од матичен гинеколог?
@JoyJoy можеби се погодиле такви деца и такви родители. Плус, син ми е 1во одд, и можеби работите ке се сменат понатака. Разбирам за какви родители...
Сабајле ја слушнав и цел ден овие два стиха си ги пеам во глава: Mala kuca, a na kuci pticica kaze da si neverna devojcica nisi mala, nisi meni...
Телефон клучеви кармин новчаник и уште 10 небитни ствари
[ATTACH] jas sekogas sum gi zemala od obicna posta, 27 evra besplatna dostava ama ups ke me kosta poveke od pratkava [ATTACH] da go smenile, ke...
Човек да не знае дали да плачи или да се смее на дискусијава. :x Не ми се верува дека се дискутира дали било ок постапка некој да земе и да убие...
Не, воопшто , затоа и се изненадив кога ми го кажа тоа , воопшто не делува на таков дечково и еве ми пишува од вчера и денес , дека можам слободно да...
Дечки, шипки (не мора вакви) да не знаете каде се продаваат? Не можам никако да најдам :/
Здраво девојки! :sun: Ние после година ипол почнуваме со инсеминација. Денес ми е трет ден од циклус, задутре почнувам со таблети и следната недела...
:bandit::bandit::bandit::bandit::?::?::tmi:
Ти Д.... ти требеше да ми бидеш мојата убава приказна! Не лекција, не клуч на срцето... Само мојата најубава приказна Најубав момент... Моите 7...
Мене ми враќале и од info@fzo.org.mk
Одличен! Внимателен, смирен,утешителен, доктор во вистинска смисла на зборот.
[ATTACH]
Кај нас од 3ти месец почна со станување на два часа навечер. Еве сме сега 4ти месец 8) сеуште станува хахаха Еве сме уште оваа недела во скокот и се...
Не мислам дека поседување на оружје нужно значи дека личноста е проблематична, зависи многу од причината зашто го поседува. Дечкото држел револт кон...
Хахах царица..види не за џабе имаме толку самци и многу парови што не сакаат деца ,баш не сакаат обврски би рекла ..као животов е краток сите се...
Оддели ги имињата со запирка.