Треба да ги имаш положено општ дел граѓанско и стварно право.
Рано е за тест, почекај до денот на добивање.
Па кој тоа го кажал? Никој никогаш, прво ние сами што пишуваме имаме по една маана минимум, и грешка во напишаното, не па друго. Ама вакви ствари...
Треба да добијам 16.11. Но болките во јајнициве ми се преголеми затоа го направив тестот… и многу сум поспана. Пробуваме овој месец и во плодни...
Еве посочи такви примери кај што за одреден проблем што според тебе е мал, 90% од советите биле да раскине, јас не сум сретнал.
Ок фала
И мојот почна да ги крева двете нозе во кревче и да удира. Некогаш спие немирно некогаш ок. Има мислам вијание и времето т.е климатките промени или...
Знам, се ми е јасно. Затоа како очите пазете и гледајте со кој сте, со време!! Не простувајте ништо од сите три и ценете се како жени, секогаш!
Неверство е како добро утро веќе :D
Не мислев на трите наведени пороци. Мислев на помали маани, не постои човек без.
А кој овде предочи некој партнер со една мана, па му рекле-остави го?
Јас не гледам линија. Колку ти доцни?
Зависност, насилство и неверство, не се мааани, тоа е red flag - доживотен!
Го надминавме тогаш кога ги фрливме пелените. Додека носеше пелени имаше проблем многу тешко можеше да се покака, еднаш и клизма употребивме. Тоа...
Секако дека никој не спомна дека треба да се нормализира насилство, неверство ни зависности. Ама сметам дека секој човек нема шанси да нема барем по...
Најчесто на темата пишуваат кога веќе гледаат дека проблемот го достигнал максимумот и знаат дека треба да се тргнат од тој човек, и бараат потврда...
И така треба (highfive)
Секако. Може да биде црн, плав, зелен, слаб, дебел, низок, висок...може е Стојанче да се вика...може и да биде пожарникар, или месар, или лекар......
Мислев со тебе никогаш нема да се согласам :rofl:
Мислење за тестот? [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.