Ne imame resenie no od privatni pricini zabavivme den dva so procedurata
Jas se omaziv na 28, na 29 rodiv i ne se kaam voopsto sto ne rodiv porano. Mislam deka si go rodiv sin mi vo pravo vreme. Za kariera mozam da kazam...
Ти всушност, благодарение на советите од форумов, успеа да искомуницираш со девојкава толку многу во 24ч… :^) Абе ајде седнете да учите, доста...
За годиниве... Јас имам зборено дека сум млада мајка.. Од 18 години почнав да работам, напоредно идев и на факултет. Со мм бебево бидна од прва.. Ама...
[ATTACH]
Да шкртнам и јас нешто. Доручек: макарони од леќа, потпечени со јогурт и јајца и малку кашкавал. Ужинка 1: дури 4 галети на бејбилав со јаболко и...
Ако ти е овој преглед од денес јас и ти сме скроз исто и јас сум 31+ 4
Желудникот ми се превртува кога читам како иселеници продаваат позитивни филозофии за родната земја. Ќе си рече човек, мед и млеко тече по улициве…...
И кај вас уште не е излезено решението?
:):):)[ATTACH]
Во принцип да ги запазуваат роковите можеби со некое минимално доцнење но сепак прифатливо.
Кај др.Владимир,New Born
Не
Аууу ова од шок во шок. Добро што си ја откачил. Не ти треба таква.
Се спремашшш :):muscle::hug:
Ова е од 3-6. Со бројчињава сум уште слаба хахах само знам дека е 3-6 ваљда 68?? На мојата и е таман, ама и долгичка е 65цм 2 ипол месеци. Денес и...
7+ Доручек: бисквита Хипп и јаболко Ручек: телешко, палента и брокула. Пробавме малку тарана со јајца, домашна беше.
Буквално ништо не ти треба, едино несесер со козметика за лице,апостолки за туширање што носев и долг кабел за полнач. Друго се имаш таму,...
E nie so mal zastoj sme ama ke bide
Оддели ги имињата со запирка.