Дали некоја од вас знае како се презива сестрата на Лазаревски Анита?
Здраво. Ве молам препорака за добар психијатар во Скопје, ми треба за блиска личност. Дилемата е помеѓу др. Вера Вајс и др. Грамов.. Ако некој има...
Predobro e od aloe dve godini go koristam samo dove
Работев во таква компанија и таму слични производи се продаваа и знам по тоа дека се е маркетингшки трик. Да не збориме дека користев серум некој...
Ама зависи каде. Секако дека имам иста работа како во мк, а ни граѓанин од втор ред не сум. На кој му се дружи, може да се дружи, и тоа зависи кај си.
[MEDIA]
За што се испитува th1 i th2
Ако одите во странство, секако почнувате од нула. Нема да ѓи изгубите пријателите и роднините, само ќе се оддалечите од нив, ама на крајот од денот...
Фрапантно е колку психопати имаме на метар квадратен. Пи*ка им материна на сите од ред, притаени зла. Одамна веќе со такви не се објаснувам културно,...
Да ќе видиме од наредната недела.
Да, ги пробав, ама мене не ми оставија некој впечаток. А и некако скапички ми се видоа.
Кај ги има и благцата и сладоледот?
Добро ли е лабелото, го имаш ли пробано?
@Autumn Love зависи од детето. Некои се поодговорни и може да се седат сами, некои не се. Ако треба да останува само ќе се подготвувате однапред за...
Дали некој има вишок Флажил апчиња за продавање, ако може да ми ги прати по брза пошта? Не можам да ги најдам во мојот град, ке ги добијат за брзо,...
Mene po telefon mi kazhaa deka isplatite se vo tek, a na mail (sega pishav na nekoja Katerina) mi vrati deka kje imam isplata slednata nedela.
@Аргентина * Кои традиционални вредности побогу? Она глупостине со trad wife од Америка? Или на што мислиш? Кај нас не гледам враќање на...
истоооо Имаат и mochi благца Превкусни се и тие [ATTACH]
Зависи кој период од денот дошле. Ама ручек ако дошле за време ручек. Мезе, поховано, салата, млечно/сувомеснато нешто, кифлички, благо.
[ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.