Абе види друго е 47г, друго е 62, реално немаат иста сила тие и тие. Свекрва ми не дека не ги сака внуците, ги сака, ама нема живци, нема ниту сила,...
Кога се повеќе жени заедно секогаш истото е. И во школо било така и на секое работно место. Скоро секое нека е ајде. :D Има и нормални колешки ама...
Па имаш дијагноза, треба физакана терапија и соодветни вежби што ќе ти ги кажат?
Јас решив проблем со хлорамфеникол. Исто некаде 2.5 години имаше, ја лижеше устата, таа ќе распука, после со раце и лом. 2 дена хлорамфеникол и толку...
Големата ќерка сега на скоро 6 почна да ја кажува р измеѓу согласки, за разлика од малаата која на 2г супер ги изговара зборовите со р.
[ATTACH]
Вчера помина роденденот , супер беше све :D Благодарам за препораката за торта од Перфето сите ја пофалија . И мислам дека најдоброто нешто беше што...
:^) не прашувам за мене
Дада, имам дијагноза синкопа, ако ми се спојат притисоците, или нагло паѓа притисокот (70 со 40), се случува да паднам, ама тоа е мн ретко. Сега...
Знам за таа опција. Јас си имам веќе прстени зашто си носам. Ама од интернет никогаш не сум порачала. Затоа ме интересираше големина. Зашто има убави...
Божее колку ти се убави. Ама стварно. Моите катастрофа ги направија, одма се смени бојата, сега пола веѓа ми е кафена а пола сиво-зелена. :rofl:...
па дека си скршена и извитоперена личност со тешки трауми. Не си посветила време на себе да си помогнеш а си свесна дека е ПРОБЛЕМ штом те...
Оддели ги имињата со запирка.