Дали некојс од вас имала болки на десната страна,амс не во пределот на стомакот туку странично? Вчера осетив болка и евр денес пак,ама некоја тапа...
Секако имаше текстура, ненамерно :D Ама на штрек бев со секој залак :sweat:
Кај мене не е дека не сакаат туку логистички е тешко со мајка ми. Еве сабајле се вратив откај мајка ми, на 80км сме, ама беба ужива со неа не ме бара...
[ATTACH] [ATTACH]
Во град немора ланци ако имаш зимски гуми. Надвор од град мора зимски гуми и ланци.
Пасирај поубаво, да се учи на текстура. Не блендај.:D
Јас имам на Филипс, од постарите модели е, го користев и за синко пред 6год, еве и сега за бебка. Ептен мазни ги прави кашите за 2мин.
Па можно е порано да се породам и не ми одговара така ќе ми пропадне одморот,ама ок ќе направам некоја комбинација ќе видам како
Каков блендер користите за каши? Денес прв оброк имавме, ама се изнамачив додека да го изблендирам. Имам еден од беко рачен, пробував и во...
Сега ми врати Јованка во текот на оваа недела рече на сите ќе биде исплатено, да проверувам сметка.
[ATTACH] Денес е денот на сите наши борци.
@Luda devojka тие 155 прашања ти се само теоретски + имаш прашања за практичен дел . Јас сакав да прашам како беше последниот пат кога се полагаше ,...
Веќе ти одговориле ама да не е истото, ова е чисто. Јас сум земала од Штип и Струмица секогаш имало повеќе и имаат рок па земам по 3-4 на едно одење....
Денојве дома не се завртив за да можам да едитнам некоја слика. :D Од вчера памтам шо јадев. Наназад тешко. Појадок - чорба со лепче и дупло...
Изневерување не е само секс да има со други. :!: Веќе ја изневерил и со самото тоа што пишувал со други со намера да ги има. Изневерување е и да...
[MEDIA]
Ми личи дека ја пролазало нешто, прати слика на педијатарот да не ја носиш сега по амбуланти. Ќе ти даде нешто да ја намачкаш сигурно.
да салце
Стварно ли? А вие овде каде секој бара помош, споделува мака пишувате вакви коментари. Трудна сум сега со второ но мислев моето прво искуство пред 1...
Оддели ги имињата со запирка.