Од претходните тромесечја после 15ти стигаше повратот. Тоа го памтам.
Помина операцијата? Како сте задоволни од докторот??
Исто. Хиперфиксација ми е мормонизмот веќе 10+ години и имам лично контакти од првата црква која ја има во Битола, па дури и ко сменаа локација. Имав...
Господ знае, може ќе ги дочекаме некад хаха
Kako na primer koga ke počne da raskazuva da ne zastane, od početok do kraj na materialot? Jas ne znam kako da i objasnam toa zato što nikad ne sum...
Kade se tie prashanja za praktichen del? Jas ne gi najdov
Добро, јас општо кажувам, не дека јас правам така. Може е малку глупо, но мислам дека не е предзнак за изневерување.
[MEDIA]
Мене не ми одат... Каде и да сум не гледам намерно по други да се вртам какви има и да ги меркам... Глупо е, а и пример ако сум со дм јас не ни можам...
Колку ќе се касни дали се знае? :wasntme:
@Puffy2019 Исто и мене ми беше првите два три месеци. Не секогаш но доста често и потоа ми се среди. Сигурно се хемороиди. Бебе има 5 месеци, гледам...
И јас имав проблем после породување со хемороиди и тврда столица..нели мешунки не се јадат поради грчеви..пиј течности чаеви,јади овошје салатичка...
Jас имам ставано неколку пати, задоволна сум, лицето ми изгледа послабо :)
38 vlegov uste nema aber U sreda na pregled ke vidime ne znam dali sum otvorena ne mi pravel nikoj pregled.. Dodusa prvoto go nadnosev sea i ova taka...
Не знам, јас не верувам дека тоа е неверство. Кога си на концерт и околу тебе женски ако има и тебе очите кај секоја ти отидат, дали тоа е...
Оддели ги имињата со запирка.