За во Скопје автошкола Кекец инструктор Владо или автошкола Мартин
Одамна е мислењево ама се мислам за обувки од таму, па да прашам :) Дали ѓонот им се лизга?
Сеа дека е болна па има бебешка кака дури од што цица на секое :tmi: Предходно цицаше со секој оброк, малку јаде малку цица. А пред да се разболи...
да е жива и здрава бебка :l:
Што фарба стави ? ;)
[MEDIA] феноменален. Наjдобар Филм на Боjаџи. Камерата одлична, се задржува на емоциите мирува. Многу добар те држи од самиот почеток до краj, а...
Јас не го разбирам концептот на пари и сериозно размислувам да почнам да читам книги или нешто на оваа тема, пошто мислам дека е skill кој секој...
Ма какво судење 60 и кусур фамилии 60 татковци земаат оружје и ги стрелаат сите засегнати Школо еднаш засекогаш
Продавам двојна електрична пумпа за молзење Медела, користена само 3 недели. Работи на адаптер што може да биде на батерии или пак во струја...
Ама, еве во Станица не се запалило.. Што значи Пулс е штала кој знае од каков материјал е направено и нормални тоа не е дискотека, нема основни...
Никаде :tmi:
Да прашам дали некоја носела појас за трудници и дали помага за болка во плешки и торако лумбална болка? Chatgpt вика да:rofl: не можам веќе од...
Да бе, слушнав дека негде пред Средно Видно некои будали правеле ритуал со некои свеќи и камења, чуда и глупости. Незнам, можеби било некоја секта.
Колку ја зеде и колку и трае батеријата? Јас имам ровента задоволна сум ама и скршив тркалото :D Уште тера ама да бидам спремна кога ќе дотрае иста...
Мекдоналдс :mm:
Мајки на девојчиња, од каде купувате обетки? Направивме годинка, сакам да и земам златни обетки, да и остане од баба и дедо. Сакам да бидат удобни,...
Чоколатце:inlove:да ми биде посладок сонот оти сонувам еден куп глупоштарии на дневна база:D
Си се спасила:)со таквите е многу тешко да обстои една врска, порокот е најголемиот отров за секој човек.
Оддели ги имињата со запирка.