Meне ми беше во тим на пораѓај, ама некое посебно искуство немам. Не е зборлест, еднаш ми се падна и на цтг контрола, ок е вака, ама не е нешто...
[ATTACH]
Ако ми веруваш по цел ден сме на подлога додека не му се здосади оти господинот сака во раце и да си разгледува и по цел ден само го вежбам да се...
Aroma color темно кафена
Што за тебе претставува маж кој не ја изгубил машкоста?
Nekoja majka sega im pisa poraka na Zdravo Makedonijo deka od fondot nema isplati deka gi lazat majkite i deka e stramno.Robert ja procita javno...
Кај првото кафе ми е битно да не седи некој до мене да ми збори како било лошо кафе на празен желудник. :bug: Ова ме потсети на студентски денови...
Мојата ако сака нешто да фати двете раце па пумпа пумпа со прстињата.. до тоа ниво мислам далеку сме. Единствено што мислам декаа ете и фали и...
Мене големото дали заради болно била отсутна 7 пати се на се во градинка. Прв пат летото на 5години имаше повеќе од 3 дена тт, секогаш и поминувало...
Хаха ох браво, обичное тоа движење покасно иде како второ. Твојот подранил :D мојта од грб на меше е цел ден а назад не знае уште :whew:
А и дупна уши? Леле многу сакав што порано, и почнав тука да читам како жени не им ги дупнуваат туку оставаат кога ќе се поголеми сами да решат дали...
Каде менувате евра во Германија ( ако менувате )? Никогаш немам видено менувачница...
Пинцета фатот генерално се развива после 8ми месец, тој асалниот со палет и показалец. Нема ништо "конкретно" што треба да и дадеш, а уствари сепак...
На мојов прво вртење му беше од меше на грб и тоа ако не го мрзи, а главата веќе во глобала стабилно си ја држи и разгледува, од време на време веќе...
мое набљудување е дека нема мажествени мажи и сите имаат некоја замена за машкоста. можеби инфлацијата на програмерчиња направи еден корпус на мажи...
Од сегашна гледна точка и со прво дете на 30+ години, мислам дека требаше порано. Барем едно 5 години порано. Еве нека не е во рани 20ти ама и доцни...
@Ви0летКа а зашто не си го живееш остатокот од животот онака како што ти одговара на тебе? Која е поентата да се изнесе целиот твој став на 3 страни...
Јас ги обожавав коментарите и ми беа смешни. Јас и мм се фативме, ме побара и се земавме за 8 месеци. Уште немав ни 21:rofl: Сите мислеа сме се...
Оддели ги имињата со запирка.